BTD Battles・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2016.10.10 - 19:36   |   Írta: Ca$h   |   4657
10. okt BTD Battles・Ismerkedő

Rég találkoztam Tower Defense játékkal, úgy érzem már ideje volt.

A BTD a Baloons Tower Defense rövidítése, mely szépen, beszédesen rögtön el is mondja nekünk miről is fog szólni a játék. Az eddigi TD gémekhez képest jelen esetünkben nem különböző szörnyek, vagy csúnya ellenfelek fognak szüntelen rohamozni minket, hanem cuki, aranyos, kis színes lufik. Illetve külön érdekesség még a játékban, hogy nem gépi ellenfél ellen fogunk harcba vonulni, hanem online játékosok ellen.

Itt lép a képbe a forradalmi ötlet, miszerint nemcsak, hogy más ember által küldött lufik ellen kell harcolnunk, hanem mi magunk is küldünk lufikat az ellennek, aki ez ellen igyekszik vadul védekezni. Tehát, egyszerre minimum kettő felé kell majd figyelnünk, mert egyrészt rakosgatjuk ugye a tornyokat és fejlesztjük is egyben őket, másrészt pedig mindig spórolni kell a pénzzel, hogy tudjuk küldeni a lufikat. Amikből számtalan fajta van, a legerősebbek már tulajdonképpen hatalmas zeppelinek. 

Rendkívül vicces és intenzív játék a BTD Battles, mellőzve minden erőszakot és felnőtt tartalmat, szóval akár gyerekek is simán játszhatnak vele. A játék teljesen online működik, szóval szükség lesz wifire vagy mobilnetre, erre mindenképpen figyeljetek majd. Megéri az időtöket, ki ne hagyjátok!

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése