Primal Legends・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2016.09.07 - 17:23   |   Írta: Ca$h   |   1509
07. szept Primal Legends・Ismerkedő

Amikor már a csapból is Bejeweled és Candy Crush klónok folynak…

...akkor történhetett meg a csoda, aminek a címe Primal Legends. Végre egy játék, ami nem fél visszanyúlni az alapokhoz, nem fél lenyúlni az alapokat, mégis alapjaiban reformálja meg mindazt, amit idáig erről a stílusról tudni véltünk. Kezdjük rögtön azzal, hogy a Primal, bár alapvetően ugyanarra a mechanikára épül mint elődei, mégse logikai játék, hanem sokkal inkább stratégiai.

Két hatalmas sereg fog egymással szemben állni, ahol a megszokott módon random elszórva lesznek a különböző színü harcosok. A feladatunk továbbra is három, vagy annál több ugyanolyan színű egymás mellé helyezése, de innentől fogva jön a csavar. Ha ez sikerült akkor a harcosok nem csak eltűnnek, hanem fejenként 5 hp-t fognak sebezni a velük szemben lévő harcosokon. Ha nem egy vonalban robbantottunk, hanem függőlegesen, akkor meg természetesen összeadódnak az 5 hp-k. 

Mindezt megfejelték még hősökkel is, akiknek mindig meg lesz adva, hogy melyik színű harcos ad elég erőt ahhoz, hogy első körben ki lehessen tenni a harcmezőre, később pedig ahhoz, hogy újra támadni tudjunk vele, első alkalommal ugyanis magától ellő egy szuperképességet. Ekkor jön a titánok harca, ugyanis a hősök számtalan különleges képességgel rendelkeznek, és ezeknek a kombinációi már-már egy Magic-szerű kártyajáték mélységével is megajándékozhatják eme remek játékot. Természetesen lesznek ajándék ládák, különböző értékű kártyalapok, amikkel hőseink szintet tudnak lépni és még sorolhatnám.

A Primal Legends hatalmas nagy meglepetés volt a számomra, igazi iparos, jó munkásemberek készítették, jó nagy adag kreativitással megfejelve a projektet, mindenképpen tegyetek vele egy próbát!

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése