Pokémon Go - tippek, trükkök, csalások [Videó]

Alkalmazások - Játékok   |   2016.07.13 - 19:26   |   Írta: Zakariás Zsombor   |   18603
13. júl Pokémon Go - tippek, trükkök, csalások [Videó]

Természetesen mindenki szeretne a legjobb lenni. Mutatjuk, hogy hogyan kerülhettek egy kicsit közelebb a mesterré váláshoz!

Ezzel a játékkal játszik a fél világ annak ellenére, hogy még csak néhány országban elérhető. A játék korántsem egyszerű, főleg hogy nem ülhetünk kényelmesen a fotelunkban. A játékhoz fel kell állnunk és sétálgatnunk kell, ami a nevében is benne van, GO. Ez persze nem mindig lehetséges, vagy csak szimplán nincs kedvünk hozzá. De akkor hogyan lehet kijátszani ezt?

Az iTwe4kz nevezetű YouTube csatorna világított rá, hogy Jailbreakkel mindent meg lehet oldani. Ha vagyunk olyan szerencsések, hogy az iPhone-unkon olyan iOS verzió van telepítve, ami Jailbreakelhető, akkor csak egyszerűen navigáljunk jól megszokott Cydia alkalmazásba és telepítsük a PokémonGoAnywhere alkalmazást, és a PokePatch nevezetű Tweakeket. Ha ezzel megvagyunk, nem kell többet sétálgatnunk ahhoz, hogy befoghassuk Pokémonjainkat.

 

Na, de a lényeg maradt a végére: aki szeretné a  Pikachut kezdő Pokémonnak, egy kisebb EasterEggel könnyen a magáévá teheti. A dolog roppant egyszerű, amikor először beléptek a játékba négyszer elsétáltok azok mellett a Pokémonok mellet, amit felajánl a játék, és egy idő után megjelenni maga Pikachu. Egyszerű, igaz?




Kommentek megjelenítése