PKT Ball・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2016.04.18 - 18:32   |   Írta: Ca$h   |   1250
18. ápr PKT Ball・Ismerkedő

Tenisz – Asztalitenisz – Zsebtenisz. Kész evolúciós folyamat, amin ez a remek sportág keresztülment. Lássuk hát a legutóbbit!

Ahogyan azt nem is olyan régen Steve Jobs megjósolta, eljön még az az idő amikor minden egyes ember zsebében lesz egy számítógép. Ő azt akarta, hogy ezek a készülékek Apple termékek legyenek. Hát, ez a terv jó nagy százalékban sikerült is, ahogyan szépen lassan szinte mindent sikerült már becsempészni a zsebünkbe. Ezúttal éppenséggel az asztalitenisz örömeivel és kihívásával fogunk találkozni egy végtelenül egyszerű, mégis fantasztikus kis játékon keresztül.

Zsebteniszünk helyszíne természetesen maga a pálya lesz, illetve két imádnivaló kis „zsebhaver”, aki lehet fiú, lehet lány, állatka, robot vagy bármilyen 80-as éveket idéző Nintendo-style főszereplő. Célunk az lesz, hogy minél tovább bírjuk ki labdavesztés nélkül, ehhez egy hibátlanul működő rendszert találtak ki nekünk. Nem lesz más dolgunk mint az ujjunkkal elkapni kis haverunkat, és akkor elengedni őt, amikor éppen a labda felett van. Abban az esetben, ha túlságosan éles szögben kapjuk az ívet, lehetőségünk lesz egy gyors suhintó mozdulattal hősünket átküldeni a másik sarokba. Ilyenkor szinte biztos, hogy ő a labdát jól megcsavarva visszaadja majd azt. Minél tovább húzzuk a meccset annál több kreditet tudunk gyűjteni, illetve annál sűrűbben találkozunk majd szuper jó, látványos és vicces powerupokkal. Olyanokkal, mint a „Szuperhaver” – ilyenkor emberünk a triplájára nő ezzel persze az ereje is –, a „Hallabda”, mely halacskává változva kedvére ugrándozik a pályán, vagy éppenséggel a „Banánlabda”, mely bumerángként pattan logikátlanul összevissza, és még sok ezekhez hasonló.

A megszerzett kreditekből újabb haverokat tudunk vásárolni, illetve pályákat és zenéket is. Apropó a zene, ez egy igencsak fontos része a játéknak, hiszen azokat a gyönyörű, hős Amigás időket idézik, amikor még igazán tudtak az emberek zenét írni, akár négy hangcsatornán keresztül is. Dallamos, fülbemászó, instant forever classic muzsikák ezek, nem kevesen csak ezekért fognak nyomulni a játékkal. A F2P modell egészen kellemes, bemutatók fejében tudunk extra labdát vagy extra kreditet szerezni. Valódi pénzért pedig teljesen egyedi, atom cool, saját muzsikával rendelkező zsebhaverokat, mindezt csupán 1-1 dodóért.

A PKT Ball remek időelütő, kis játék, pillanatok alatt elszívja az időt és már ott is lehetünk ahova éppen tartottunk, vagy éppenséggel a másvilágon találjuk magunkat, mert nem figyeltünk vezetés közben. Szóval vigyázat! Szigorúan tilos volán mögött tolni! Ön dönt, PKT Ball vagy vezet, a kettő együtt nem mehet!

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése