Az Apple Music végre engedi SD kártyára menteni a zenét

Alkalmazások - Játékok   |   2016.02.04 - 20:04   |   Írta: Máté Gergő   |   1359
04. feb Az Apple Music végre engedi SD kártyára menteni a zenét

Az almás vállalat zeneszolgáltatásának Android verziója új frissítést kapott.

Szép munka

Ezzel már SD kártyára is menthetjük az Apple Music-ról letöltött zenéket (természetesen ez a legtöbb készülék esetében manapság microSD kártyákat jelent). A cél az volt, hogy az Android felhasználók minél több zenét tudjanak offline módon tárolni, elméletileg többet, mint amennyit egy iPhone vagy iPad készüléken tárolhatunk. Egy LG G4 vagy Moto X Pure Edition esetében egyszerűen túlszárnyalhatjuk (az SD kártya kihasználásával) egy iOS eszközt, melyeknek jelenlegi kapacitásuk 128 GB-ig terjed.

Az új frissítéssel a teljes Beats 1 elérést megkapjuk, és zeneszerző vagy gyűjtemény szerint is kereshetünk tartalmakat, ami nagy pluszpont lehet a klasszikus zene és a filmzene kedvelői számára.

Nem értékelik túlzottan

Ami nem változott, az az Apple Music állapota: a novemberi debütálás óta még mindig "béta" állapotban van. Különös, hogy az Apple milyen nagy gondot fordít az Apple Music Android verziójának fejlesztésére. A kifejezetten eszköz specifikus területnek számító SD kártya támogatást is megoldották, pedig a felhasználók nem túl kegyesek az almás vállalathoz: az applikáció jelenleg 3 csillagon áll.

Forrás: hasznaltandroid.hu


Kommentek megjelenítése