A Nintendo legnagyobb sztárjai az okostelefonunkon?

Alkalmazások - Játékok   |   2016.01.16 - 20:01   |   Írta: Érci Viktória   |   1389
16. jan A Nintendo legnagyobb sztárjai az okostelefonunkon?

A japán cég nagy durranásra készül 2016-ban.

A Nintendo első okostelefonra írt játéka közel sem olyan izgalmas, mint amilyenre számítottunk. De ne csüggedjetek, a vállalat nagy dolgokra készül 2016-ban!

Tatsumi Kimishima, aki a Nintendo elnöke megerősítette, hogy idén a már jól ismert, és imádott játék karaktereivel nézhetünk majd farkasszemet okoskütyüinken. De hogy melyek lesznek ezek az eddig konzolos sztárok, az egyelőre meglepetés.

Mikor tavaly érkezett a hír, hogy a Nintendo iOS-re és Androidra is készít játékot, az összes Super Mario, Pokémon, The Legend of Zelda rajongó (köztük én is) tűkön ült. Aztán megtudtuk, hogy a Miitomo érkezik majd márciusban. Ekkor alábbhagyott a lelkesedésünk.

Ez nem az a tipikus Nintendo játék, mint a Donkey Kong, vagy a fentebb felsoroltak. Ez az a fajta ingyenes játék, amivel valószínűleg sosem játszanál…

Úgyhogy nagy könnyedség a fanoknak, hogy 2017 márciusában újabb 4 játék érkezik, melyben végre olyan hősökkel ugrabugrálhatunk majd, akiket már mindannyian jól ismerünk.

Bár én személy szerint Mario-ért Joshi-ért imádkozom, sajnos ez minden, amit megtudtunk. Csüccsenjünk csak vissza azokra a bizonyos tűkre jövő márciusig.

Forrás: HasználtAndroid


Kommentek megjelenítése