Letölthető az Adobe Post

Alkalmazások - Játékok   |   2015.12.26 - 10:06   |   Írta: Máté Gergő   |   3807
26. dec Letölthető az Adobe Post

Elérhető a Photoshop készítőjének új közösségi oldalakhoz tervezett programja.

Start!

December 17-én jelent meg az Adobe új alkalmazása, melynek segítségével pillanatok alatt profi dizájnnal rendelkező képeket készíthetünk. A program mindössze 60 MB, ezért nem okozhat problémát a letöltése. Az 1.0.0 verzióban minőségi sablonokat és szűrőket találunk, a "Magic Text" segítségével pedig átméretezhetünk és mozgathatunk szöveges tartalmakat. A grafikusok által kiválogatott betűtípusok elvileg minden képhez illeszkednek.

Félmillió kép ingyen

A beépített képtárban rengeteg minőségi kép vár ránk, amik közül bármelyiket felhasználhatjuk, szerkeszthetjük. Egyetlen érintéssel alkalmazhatjuk az "Auto Recolor" funkciót, amivel a kép teljes színskáláját megváltoztathatjuk. A projektjeink automatikusan mentésre kerülnek, amiket újra felhasználhatunk. A program legfontosabb tulajdonsága, hogy az elkészített képeket azonnal megoszthatjuk az Instagram, Twitter, vagy Facebook oldalunkon, emailben és egyéb módon és persze elmenthetjük a készülék galériájába.

Hab a tortán, hogy az iPhone 6s 3D Touch funkciójával már most gyors előnézetet varázsolhatunk és a sablont is újra tervezhetjük.

Az Adobe Post ingyenesen letölthető az App Store-ról.




Kommentek megjelenítése