Elstartolt az Apple Music Android rendszeren

Alkalmazások - Játékok   |   2015.11.10 - 19:39   |   Írta: Máté Gergő   |   1621
10. nov Elstartolt az Apple Music Android rendszeren

Kínán kívül mindenhol elérhető az Apple zenei szolgáltatása Android-on.

Zene az almáról

A mai naptól szinte teljes tartalommal elérhető az Apple Music. A Play Store-ról letölthető verzióban van már Beats 1, Connect, és saját zenei válogatás. Két dolog van, ami kimaradt: az egyik a zenei videók kategória, a másik a családi (több készülékes) előfizetés. A részleteket a TechCrunch oldalán tették közzé, amelyek Eddy Cue-tól származnak. Tekintettel a hiányosságokra az alkalmazás kapott egy "beta" jelzőt a nevébe.

Elsőként az Android-on

Ha szorosan vesszük, akkor ez az Apple első valódi Android applikációja. A Beats termékekhez tartozó programokat és az Android fanok által lepontozott átállást segítő alkalmazást aligha tekinthetjük kiemelkedő próbálkozásnak. 
"Az Apple mindent megtett azért, hogy a program úgy nézzen ki és olyan érzést adjon, mint egy Android app" - mondta Cue a TechCrunch-nak. Annak ellenére, hogy az Apple Music nem teljesen illeszkedik a Google Material Design sablonhoz, elmondhatjuk, hogy egyúttal kevésbé tűnik iOS alkalmazásnak, amitől viszont semlegessé vált. Az Android rendszeren ugyanúgy Apple ID-ra van szükség a feliratkozáshoz, de jó hír, hogy az első három hónap itt is ingyenes próbaidőszaknak számít.

Az alkalmazás ingyenesen letölthető a Play Store-ból.

Forrás: theverge.com




Kommentek megjelenítése