Túl sok Facebook alkalmazott használ iPhone-t

Alkalmazások - Játékok   |   2015.11.02 - 21:33   |   Írta: Érci Viktória   |   2065
02. nov Túl sok Facebook alkalmazott használ iPhone-t

A vállalat többeket közülük kötelez rá, hogy álljanak át Androidra.

A Facebook mind iOS-en, mind Androidon egyaránt fut, és a vállalat érdeke, hogy mindkét platformon tökéletesen működjön az applikációjuk. Az Androidos verzió azonban egy kicsit több hiányossággal küzd, mint a rivális rendszer kliensprogramja.

Chris Cox, a Facebook termékekért felelős vezetője úgy tűnik, végre rájött ennek okára, és tulajdonképpen logikus a gondolatmenete. Szerinte túl sok alkalmazottjuk használ iPhone-t ennek következtében nyilván nem érinti őket, illetve nincsenek tisztában az Androidos alkalmazás hibáival.

Chris azzal igyekezett orvosolni a problémát, hogy a cég munkatársai közül párat kötelezett rá, hogy álljanak át Androidra, így végre Ők is ugyanabban a felhasználói élményben részesülnek majd, mint a Facebook használóinak többsége. A hibákat is sokkal előbb jelentik majd, és talán motiváltabbak lesznek azok javításában is.

A Facebook tovább „gyötri” alkalmazottait a „2G Tuesday” elnevezésű program keretein belül. Keddenként, 1 órán keresztül megtapasztaltatják velük, hogy milyen az internetezés 2G hálózaton keresztül, nagy hangsúlyt fektetnek ugyanis a fejlődő piac helyzetének megértésére is.

Engem most már csak annyi érdekelne, hogy vajon Chris Cox ezek után milyen készüléket használ?

Forrás: 9to5Mac


Kommentek megjelenítése