Találd meg egyszerűbben a kedvenc használt Almád!

Tippek és trükkök   |   2018.07.17 - 14:15   |   Írta: H.A   |   2062
17. júl Találd meg egyszerűbben a kedvenc használt Almád!

Új szűrők segítenek a keresésben, továbbá megérkezett a bankkártyás fizetés is!

Frissítést hozott a HasználtAlmán ez a hét, hiszen beüzemeltük a keresési szűrőket az apróhirdetéseknél, hogy néhány kattintás árán még pontosabb találatokat kaphass a keresett termékekről. A működés pofonegyszerű. Érdemes előbb kiválasztanod, hogy pontosan mely termékkörben keresgélsz, ezután pedig máris megadhatod, hogy milyen kapacitású, állapotú és színű modellek jöhetnek szóba.

Talán a legjobb az egészeben, hogy a meglévő hirdetéseket is kezeli a szűrő, így ha használod, akkor sem esnek ki a múltban feltöltött termékek. Használt terméked áruba bocsátásánál sincs semmi hozzáadott teendőd, hogy alkalmazhatóak legyenek a szűrők. Fontos, hogy az új hirdetésed ezentúl is úgy címezd, mint az eddigieket, hogy az új szűrő funkciónk maximális hatékonysággal tehesse a dolgát.

A használt Apple cuccok legnagyobb piacterén a bankkártyás fizetést is élesítettük, így  mostantól nem csak a PayPalon keresztül intézhetitek a hirdetéseitek kiemelését. Hamarosan kedvezményes hirdetési csomagok is elérhetők lesznek kártyás fizetésen keresztül.

Mivel az új szűrő funkció még csak tesztfázisban van, így minden vele kapcsolatos észrevételt szívesen meghallgatunk. Ha bármi különöset vagy hibát tapasztalt, nyugodtan jelezd nekünk a Facebookon, a cikk alatti kommentdobozban vagy üzenetben. Köszönjük!


Kommentek megjelenítése