Témák telepítése Jailbreak nélkül

Tippek és trükkök   |   2016.05.21 - 08:49   |   Írta: Zakariás Zsombor   |   16728
21. máj Témák telepítése Jailbreak nélkül

Az iOS legnagyobb gyengesége talán, hogy nem túlzottan személyre szabható. Sokan ezért használják a Jailbreaket, már amikor van. De mit is kezdjünk, ha éppen nincs?

Már annyi trükk elérhető a jelenlegi iOS-hez, hogy lassan szükségünk sincs a rendszertörésre. Például csinálhatunk kerek és halmozott mappákat, ami eddig elképzelhetetlennek tűnt egy alap, töretlen iOS-szel. Most pedig egy olyan trükk bukkant fel, amivel a telefon témáját is egyszerűen meg tudjuk változtatni. Mutatjuk hogyan!

1. Látogassunk, el a következő linkre majd nyomjunk a „Browse all themes”, azaz „Böngészés az összes téma között” gombra!

2. Keressünk, a hosszú listából egy nekünk tetsző témát, majd kattintsunk rá!

3. Itt az „Application icons” felirattal egy hosszú ikonlistát érhetünk el.

4. Válasszuk ki a telepíteni kívánt alkalmazás ikonokat, majd az „Install icons” szövegre koppintva telepíthetjük azokat!

5. Amint ezt megnyomjuk, elindul egy visszaszámlálás, mert 10 másodpercet kell várnunk. Átdob minket a beállításokba, hogy telepíthessük a profilt. 

Kattintsunk a telepítésre, és ha van jelkódunk, azt is meg kell adnunk!

Kész is van. Települtek az ikonok, amiket kiválasztottunk. Ez hogy lehetséges? A trükk hasonló az Instagram ikon visszaállításához, ugyanis egy átirányító alkalmazást készít nekünk. Ha mégse tetszene, a profil törlésével egyszerűen törölhetjük az összeset. Ha csak egyet, azt már a jól megszokott módon törölhetjük ki.

Azért, hogy még jobban összhangba hozzuk a telefonunk témáját az ikonok mellett háttereket is letöltetünk hozzájuk. Az oldalt folyamatosan frissítik és tökéletesítik, szóval érdemes szemmel tartani, ha esetleg most nem találjátok a nektek ideálist.

Remélem hasznos tippet adhattam.

Kapcsolódó cikk:
Hogyan rakhatunk mappát a mappába
Kerek mappák iOS készülékeinkre Jailbreak nélkül!
Tipp: Íme egy gyorsabb módszer az ikonok megtalálására



Kommentek megjelenítése