A legújabb androidos csúcsmobil sem gyorsulja le az iPhone XS-t

Tesztek   |   2018.10.02 - 09:06   |   Írta: L Ferenc   |   4465
02. okt A legújabb androidos csúcsmobil sem gyorsulja le az iPhone XS-t

Jelek szerint az Apple A12 egy elképesztően jól sikerült chipkészlet lett.

A Huawei augusztus elején jelentette be a világ első 7 nanométeres csíkszélességű chipsetét, a Kirin 980-at. Ez azonban mind a mai napig nem jelent meg a kereskedelmi forgalomban, így a világ első 7 nanométeres gyártási technológiájú chipsettel szerelt telefonja az iPhone XS, illetve az iPhone XS Max lett. De vajon mire lesz képes a hamarosan érkező Kirin 980 az Apple-féle A12 SoC ellenében?

A Huawei október közepén jelenti be első olyan okostelefonjait, a Mate 20-as modelleket, melyekben már a vadonatúj Kirin 980 lapul. Az egyik ilyen készüléknek azonban már most kiszivárgott a sebességtesztje, melyből következtetni lehet a végleges termék valós sebességére.

A Mate 20 a Geekbench tesztben 3390 pontos egymagos-, illetve 10318 pontos többmagos eredményt ért el. Android fronton komoly eredmények ezek, főleg az utóbbi, azonban ahhoz kevés, hogy az A12-öt és a XS-t megszorongassa. Az iPhone XS ugyanis mintegy 4800 pontos egymagos-, illetve 11100 pontos többmagos eredményt produkál az említett tesztben.  A lenti képek galériában találtok még néhány teszt adatot, érdemes azokat is megnézni.

Kapcsolódó cikkek:



Galéria képek

iPhone XS Max Benchmark teszt adatok
iPhone XS Max Geekbench 4 teszt adatok
iPhone XS Max AnTuTu v7 teszt adatok
iPhone XS Max Battery Life teszt adatok
iPhone XS Max 3D Mark teszt adatok
iPhone XS Max 3D Mark teszt adatok

Kommentek megjelenítése