Az Apple Music az FC Bayern München hivatalos szponzora lett

Tech Hírek   |   2017.01.31 - 23:55   |   Írta: Pausch Rita   |   3925
31. jan Az Apple Music az FC Bayern München hivatalos szponzora lett

Az Apple Németország legsikeresebb futballcsapatát támogatja.

 A német focicsapattal kötött szerződéssel igazolt le a profi sport szponzorok közé az Apple Music. A megegyezés részeként a csapatnak lesz külön játéklistája és egyéb tartalmaik is.

A csapat az ügyletről kiadott közleményében ezt írta:  

„Az edzéseken hallgatott inspiráló és felemelő daloktól egészen a meccs utáni örömzenékig különféle dalok lesznek a lejátszási listákon, így a szezonban mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelőt. A csapat első lejátszási listája már elérhető, exkluzív tartalmak és videók mellett. Az FC Bayern München az Apple Music zenei szolgáltatását választja.”

A klubnak nem ez az első Apple vonatkozású kapcsolata. Korábbról már van szerződésük a Beats vállalattal is. Ők a jövőben a focicsapat „hivatalos hangzásáért” felelnek. Továbbá tavaly, a csapat 28 éves játékosa, Mats Hummels már szerepelt az Apple és a Deutsche Telekom közös tévéreklámjában.

 

 

Noha mindez például az USA-ban nem tűnhet nagy dolognak, de valójában igenis fontos lépés a cég részéről ez a szponzoráció. Láthatóan igyekeznek a sportok felé nyitni, amiben nagy szerepe lehet annak, hogy az Apple Watch-nál is a fitnesz és a sport vonal felé fordulnak, és a Beats termékek is jó ürügyet jelenthetnek erre.

Elég valószínű, hogy nem ez volt az utolsó nagyszabású szerződés, amit egy sportklubbal kötöttek.

Forrás: CultofMac

 


Kommentek megjelenítése