Eddig csak azért nem vettél okosórát, mert nem gyártott a Michael Kors?

Tech Hírek   |   2016.09.06 - 11:52   |   Írta: B.Balázs   |   17966
06. szept Eddig csak azért nem vettél okosórát, mert nem gyártott a Michael Kors?

Jó hírem van Hölgyeim és Uraim, a divatmárka csatlakozik a digitális trendhez.

Csodálatos napra ébredhettek ma azok, akik eddig úgy érezték, hogy hiába a menő telefon, ha nem tudnak hozzá okosórát venni, mert mind csúnya. Mégis hogy mutatnak az eddig megjelent Android Wear cuccok egy csillogó Chanel táska mellett? Mondjuk ki őszintén, szarul… Michael barátunk azonban felfedezte a lehetőséget a digitális világ uralmában is, és piacra dobta a Michael Kors Access kollekciót, mely mától érhető el 350 dolláros bevezető áron.

Az első körben bemutatott Dylan és Bradshaw névre keresztelt modellek Android Weart futtatnak, amik a Google-nek köszönhetően természetesen az iOS készülékekkel is kompatibilisek, így nem kell aggódni azoknak sem, akik iPhone-t használnak. Habár az összes gyártó igyekezett az elmúlt időszakban minél divatosabbra és trendibbre gyártani óráit, eddig senki nem mert ilyen jellegű okoskiegészítőkkel megjelenni a piacon. Michael Kors, a cég vezérigazgatója röviden csak ennyit nyilatkozott a bemutató kapcsán: “Az elmúlt években sarkalatos kérdéssé vált az egész világon, mindenki életében, hogy folyamatosan elérhető és online legyen. Óráink egyszerre hozzák el a modern technológiát és a nagyszerű dizájnt. Nem akartuk, hogy a rajongóinknak választani kelljen a divat és a modern technika között, így lehetővé tettük nekik a kettőt egyszerre.”

Habár az Android Wear többnyire nem ad módot a túlzásba vitt személyre szabásra, a cég áthidalta ezt a problémát, és nem igazán találunk olyan elemet az óra kijelzőjén, melynek ne tudnánk a színét vagy a típusát megváltoztatni. 

Leírhatnám, hogy a sebesség miatt sem kell aggódni, mert a legújabb Snapdragon Wear 2100-at rakták bele, és még sok hasonló információt, de szerintem aki ilyen órát vesz, nem szeretne elmerülni a részletekben. A lényeg, hogy ezek az órák lehetővé teszik végre, hogy akkor is divatosak lehessünk, ha okosórát szeretnénk a csuklónkon viselni, mindezt pedig a legmodernebb és legmegbízhatóbb technológia segítségével. A Michel Kors új kollekciója egyértelműen azokat az embereket célozza, akik elsősorban egy trendi órát szeretnének, a felvillanó értesítések pedig másodlagosak számukra. 

 


Kommentek megjelenítése