Creatools – Digitális Művészellátó és Apple bolt

Tech Hírek   |   2015.11.06 - 06:26   |   Írta: H.A   |   5160
06. nov Creatools – Digitális Művészellátó és Apple bolt

A héten indult útjára Budapest legújabb Apple kereskedés a Creatools.

A srácok online és offline formában egyaránt elérhetőek. Céljukként az Apple termékek imádói és használói mellett a kreatív szakmában dolgozók kiszolgálását határozták meg, egyfajta digitális művészellátóként működve.

Termékeik közt az Apple termékek teljes kínálata mellett megtalálhatók digitális fényképezőgépek, Wacom rajztáblák, pro felhasználású monitorok és számos minőségi számtek kiegészítő.

Ezen kívül használt termékek értékesítésével és adás-vételével is foglalkoznak. Így náluk könnyedén lecserélheted megunt Apple terméked vagy egyéb digitális eszközöd a legújabb kütyükre. Vagy akár jó áron szert tehetsz egy használt készülékre, melyek minden esetben szigorú esztétikai és műszaki átvizsgáláson esnek át, így biztosítva, hogy minden szempontból kitűnő állapotú terméket vihess haza. Sőt, hogy tényleg ne legyen zsákbamacska a Creatools 3+1 hónap extra garanciát ad minden garancia időn túli használt termékére.

A széleskörű kínálat és a személyre szabott kiszolgálás mellett számos extra szolgáltatást is kínál a csapat, ilyenek többek közt az ingyenes házhoz szállítás, termékbiztosítási lehetőségek és az extra termékgarancia vásárlási opció.

Érdemes tehát körülnézni náluk akár online, akár személyesen, már csak a sokoldalúságuk és újszerűségük miatt.

A Creatools bemutatóterme a Colabs Startup Center-ben kapott helyet, Budapesten a Krisztina Körúton, ahol szeretettel várnak minden érdeklődőt és vásárlót.

Indulások alkalmával pedig egy jó kis akcióval is készült a csapat.

Most minden 50.000 Ft feletti vásárlás mellé 5.000 Ft, 100.000 Ft feletti vásárlás mellé pedig 10.000 Ft értékű kedvezmény kupont adnak ajándékba, melyek bármely későbbi vásárlás során beválthatók.
Aki pedig 500.000 Ft felett vásárol az a kuponja mellé egy AKG-K511 fejhallgatót is hazavihet ajándékba.

Az akció 2015. nov. 30-ig érvényes, használjátok ki minél többen a lehetőséget.

A bolt elérhetőségei:

web: www.creatools.hu
fb: facebook.com/creatools

tel: +36 20 255 7227
cím: 1016 Bp., Krisztina Krt. 99. Colabs Startup Center

nyitva tartás: H-P: 10:00-18:00

 


Kommentek megjelenítése