Robogóra cserélte az Apple Watch-ot

Tech Hírek   |   2015.06.13 - 09:10   |   Írta: Máté Gergő   |   969

Az Apple Watch még nem kapható Indonéziában, de ez nem akadályozza meg a fanatikusokat a beszerzésben. Hősünk úgy határozott, hogy vásárol egy almás okos órát, ám hamar megunta és elcserélte egy 1.000 dolláros robogóra.

Piaggio-Liberty-S

„Elsőként magamon akartam hordani, de nem nagyon illett hozzám, ezért valakivel elcseréltem” – nyilatkozta a Coconuts Jakarta-nak.

A 2014-es Piaggio Liberty S 14 millió rúpiába került, ami nagyjából 1.050 dollár. Emellett még 2 millió rúpia, azaz 150 dollár értékben kapott kerekeket. Ezzel szemben az Apple órát (ami nem nyűgözte le) csak 4 millió rúpiáért szerezte, tehát remek üzletet kötött.

Az Apple Watch Április 24-ei megjelenése óta lassan hódítja meg a világot. Eredetileg Ausztráliában, Kanadában, Kínában, Franciaországban, Németországban, Hong-Kongban, Japánban, az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban volt kapható, de azóta hét újabb országban, Olaszországban, Mexikóban, Szingapúrban, Dél-Koreában, Spanyolországban, Svájcban és Tajvanban is elérhetővé vált az Apple Store üzletekben.

Forrás: cultofmac.com

Kapcsolódó cikkek:

Almás pletyka: Kizárólag LG kijelzőt kap a következő Apple Watch


Kommentek megjelenítése