Az Apple Watch hamarosan a boltok polcain

Tech Hírek   |   2015.06.02 - 15:33   |   Írta: Pausch Rita   |   715

Tim Cooktól korábban már megtudhattuk, hogy június végére a boltokba kerülhet az Apple Watch. Vagyis már nem kell előrendelni és utána várakozni rá, hanem ott helyben is megvásárolhatóvá válik az új termék.

watchinshop

Mivel elérkezett a június, így az Apple nekiállt felkészíteni az eladókat a helyszínen történő értékesítésre.  A 9to5Mac értesülései szerint Angela Ahrendts és Jim Bean belső videóüzenetben közölte a fontosabb tudnivalókat az alkalmazottakkal, külön kitérve a legújabb „Lefoglalni és átvenni” szolgáltatásra.

Az új szolgáltatás alapján a vásárlóknak lehetősége lesz előre tájékozódni az Apple Online felületén a bolti készletekről. Minden nap helyi idő szerint reggel 8 órától megtekinthetik a vásárlók, hogy a vágyott Watch melyik legközelebbi boltban elérhető, lefoglalhatja és még aznap, egy a vevő számára megfelelő időpontban át is veheti a helyszínen. Persze az épp készleten kívüli darabok esetében is lesz lehetőség a foglalásra.

„Eljött a pillanat, hogy tündökölhessünk. Ez egy olyan termékbevezető lesz, amilyen még sohasem volt nálunk. Erre születtetek. Ezért vagytok az Apple-nél.” – mondta Ahrendts miközben arra bíztatta az eladókat, hogy újra fussák át a korábbi anyagot az Apple Watch-ról. Hangsúlyozta továbbá azt is, hogy a vásárlóknak tökéletes vásárlási élményt kell átélnie, sokkal gyorsabbat, jobbat és okosabbat, mint korábban. Ez nem is lesz olyan könnyű feladat, hiszen Bean szerint nagyban nehezíti az eladók dolgát, hogy a Watch esetén sokkal több a variációs lehetőség, mint bármelyik korábbi terméknél.  

Az Apple az alkalmazottjait arra kéri továbbá, hogy ismertessék az ügyfelekkel az Apple Pay előnyeit is, ami az óra egyik sarkalatos pontjává válhat a későbbiekben.  

Forrás: 9to5Mac


Kommentek megjelenítése