Megérkezett az első arany Apple Watch és jó kezekbe került

Tech Hírek   |   2015.05.24 - 14:29   |   Írta: Pausch Rita   |   987

Az egyik elsőként kipostázott és videóra vett arany Apple Watch kibontását követhetik a kíváncsi olvasó/ nézők a TechRax tegnapi videójában.

techrax watch

A főszereplő Apple Watch Edition a kisebbik, 38 mm-es változat. A felvétel tanúsága szerint fehér dobozban érkezett, fekete sportszíjjal. Az alapvető tartozékokon kívül (töltő, kábel) van egy pótszíj hozzá és egy tisztítókendő is. Hiszen 10 000 dolcsi felett az ilyesmi már jár. Ráadásként, bár ez a videón nem látszik, de a kendőre még az is rá van írva, hogy „Watch Edition”. Nahát, ez az Apple tényleg mindenre gondol! Még egy kendő is felirattal! A Rolex tényleg elbujdokolhat.

Ezt a hangulatot már csak fokozni lehet, az Apple pedig tudja is, azzal, hogy a termékhez adnak egy könyvecskét, arról, hogy hogyan készül az „aranyóra”. A füzetke hátulján aranyba foglalták az óra gyári számát. Ez is kell, mint hegedűsnek a dobverő.  

A videót feltöltő TechRax elnevezésű felhasználó, azonos azzal, aki kólában süti meg a működő iPhone-okat. Feltehetőleg, de legalábbis reményeim szerint, a bontás közben remegő hangú fiatalember amolyan "szürke ötven árnyalata" módon, a sztori végére azért mégiscsak rájön, hogy ő valójában egy műszaki-szadista és ezt a csodás aranyat is minimum belevágja a turmixgépbe. Az én napom tuti bearanyozná vele...

http://youtu.be/s-O4a9OLF8k




Kommentek megjelenítése