Obama iPhone-ról csiripel

Tech Hírek   |   2015.05.19 - 11:50   |   Írta: Pausch Rita   |   851

Nem valami ornitológiai hobbi vagy ilyesmi. Egyszerűen csak Obama is rájött, hogy egy politikus- államférfinak igenis részt kell venni a közösségi médiában.  Nem lehet csak simán ücsörögni a Resolute-asztal mögött és mindig az USA és a világ ügyes, bajos dolgaival foglalkozni.

Obama-apple

Néha „le kell ereszkedni” az internet népe közé. Ezért ezen hír megírása előtt 20 órával Obama elnök @POTUS néven beköszönt a Twitterre.

„Hello Twitter! Itt Barack. Tényleg. Hat év elteltével, végre kaptam egy saját fiókot!” – indított viccesen az Egyesült Államok elnöke.

barack

Mindezt pedig találjátok ki miről tette? Ugye, hogy ugye? Obama egy iPhone-ról nyomja a csiripet, még annak ellenére is, hogy inkább a hivatali hacker-biztos Blackberry-jét kéne használnia nemzetbiztonsági okokból.

Hát ez van. Obama köztudott, hogy Apple rajongó. Steve Jobs ajándékozott neki egy iPadet, még mielőtt az forgalomba került volna, és az azóta készült képek tanúbizonysága szerint, Barack még mindig örömmel használja az eszközt. Viszont mivel nemrég az e-mail fiókját sikerült egy orosz hackernek feltörni, ám a Blackberry-jét nem, ezért hivatalban maradásáig kénytelen lesz a hivatali ügyekhez még azt használni. Kivéve, amikor a Twitteren csiripel…   

Forrás: CultofMac   


Kommentek megjelenítése