Újabb celebek és az Apple Watch

Tech Hírek   |   2015.04.28 - 20:59   |   Írta: Pausch Rita   |   1270

Miközben Christy Turlington Burns, az Apple Watch arca, maratoni csúcsot dönt bizonyára a becses órájának köszönhetően, újabb celebek csaptak le a készülékre.

Beyonce először David Guetta Twitter bejegyzésén viselt egy nehezen beazonosítható Apple Watch-ot, aztán semmit sem bízva a véletlenre gyorsan közzétett egy képet magáról, ahol már alaposan megvillantja a Karl Lagerfeld Apple órájához megszólalásig hasonló (ugyanaz) aranyszíjas eszközt. Nem egy olcsó darab, az biztos.

watch celeb5

A másik kép egyedülálló a maga nemében, hiszen eddig főleg olyan hírességeket láttunk, akiknek egyszer csak hopp, ott figyelt az óra a csuklóján. Nem pedig olyanokat, akik besétáltak egy Store-ba (akár időpontot kértek előre) és ott próbálgattak.

Kihívás elfogadva! Mindenki Barney Stinsonját, vagy polgári nevén, Neil Patrick Harris-t egy Twitter felhasználó (@SweatEngine) akkor kapta lencsevégre, amikor Manhattanben, az Ötödik sugárúton, az Apple Store-ban épp a számára megfelelő Apple Watch kiválasztásával volt elfoglalva. Az arckifejezése mindent elárul! Mivel mindez még április 10-én történt, kérdéses, hogy a színész azóta birtokba vehette-e az új játékszert, de, hogy megrendelte, az tuti.  

watch celeb6

Rajtuk kívül van már Bob Igernek, a Disney vezérnek, Anna Wintournak, az amerikai Vogue főszerkesztőjének (WTF?) és Sam Smith, zenésznek is!  


Kommentek megjelenítése