Megváltozott az Apple Watch szállítási státusza

Tech Hírek   |   2015.04.21 - 07:09   |   Írta: Máté Gergő   |   899

Jelenleg a „Processing Items” (feldolgozás alatt) státusz helyett már sokan a „Preparing for Shipment” (előkészítés a szállításra) állapotot láthatják, ami azt jelenti, hogy az első Apple Watch-ok valóban megindulhatnak azokhoz az ügyfelekhez, akik Április 10-én leadták a rendelésüket. Az Apple Watch előrendeléseknél a „Preparing for Shipment” státusz mellett továbbra is Május 8-ai dátum szerepel az eredeti Április 24-ei helyett, ám az első okos órák mégis megérkezhetnek Április 24-én. Nagyon valószínű, hogy a változásokról a megrendelők hamarosan egy tájékoztató e-mailt fognak kapni.

Watch1

A státuszváltozásra néhány perccel azután került sor, hogy az almás cég levonta a megrendelések összegét a bankkártyákról. Gyakorlatilag az Apple Watch készülékek nagy része már megérkezett az Egyesült Államokban lévő központokba a gyártás helyszínéről, Kínából. Innen az Apple FedEx-el és UPS-el küldi tovább az okos órákat, így a késői indítás ellenére a legtöbb eszköz megérkezhet Pénteken.

Az iPhone 6 esetében az Apple többszázezer készüléket küldött ki a központokba anélkül, hogy módosították volna a rendelési státuszt. Az iPhone-okat Hétfőn és Kedden kezdték kiszállítani egy Pénteki céldátummal és úgy látszik a cupertinoi vállalat szereti a hagyományait megőrizni.

Maguk a szállítmányok a legnagyobb állomásokról érkeznek: Memphis, Tennessee; Louisville, Kentucky; Indianapolis, Indiana; Newark, New Jersey; és Oakland. Sok csomag elsőként az alaszkai Anchorage-be érkezik, ahol a UPS és a FedEx is rendelkezik logisztikai központtal.

A kezdeti Április 24-ei szállítási dátum Május 8-ra változott az Apple oldalán, ám Angela Ahrendts közleményében biztosította a vásárlókat, hogy az előrendelések teljesítését már Pénteken szeretnék megkezdeni, tehát azok a vásárlók, akik még az eredeti dátummal adtak fel megrendelést, megkaphatják az okos órájukat.

Miután a csomag kiszállítását megkezdik, az ügyfelek nyomon követhetik az UPS és a FedEx oldalán.

Forrás: macrumors.com

Kapcsolódó cikkek:

Jony Ive bemutatta az Apple Watch Sport exkluzív szíjait

Nincs elég Apple Watch

 


Kommentek megjelenítése