Nektek mennyit érne egy ebéd Tim Cookkal?

Tech Hírek   |   2015.04.15 - 20:48   |   Írta: Pausch Rita   |   1032

Tim Cook áruba bocsátja magát. Na jó, ez így azért csúnya. Valójában egy jótékonysági ebédről van szó, amit jó pénzért lehet eltölteni Cookkal.

ebéd tim

Nem ez az első eset, hogy licitálni lehet erre a jótékonysági ebédre a vezérrel. Valójában harmadik éve ismétlik sorozatban az aukciót és tavaly nem kevesebb, mint 330 000 dollárt kóstált az Apple vezetőjével ebédelni. Jelenleg az aukcióból a Charitybuzz-on még 20 nap van hátra és jelenleg 42 500 dolláron áll és 100 000 dollárra becsülik a végét.  

A nyertes egy egy órás ebédet tölthet el Cookkal, de ez nem minden. Különleges, VIP vendégként vehet részt az Apple keynote-on is! Persze szigorú szabályok is akadnak elkerülendő, hogy a jól kibélelt zsebű szerencsés tovább értékesítse a találkát, azt ugyanis nem lehet. Az ebédre magára egy éven belül kerül sor a két fél számára egyaránt alkalmas időpontban, ahova a nyertes egy kísérőt is magával vihet.  

Tim Cook az összeget a Rober F. Kennedy emberi jogi központnak adományozza, ami nem meglepő, hiszen saját beállítottsága folytán is élharcosa az emberi jogoknak és az esélyegyenlőségnek.  

Ha bárkiben még felmerülne ilyen összegek után a kérdés, hogy vajon ki fizeti az ebéd számláját, azok megnyugtatására leírjuk, az benne van az árban.

Az aukciót (és a fotó forrását is) itt találjátok: Charitybuzz

Tavalyi aukcióról itt: Most licitálhatunk Tim Cookra és Eddy Cue-ra
330 dollárt ér a jótékonysági vacsora Tim Cookkal


Kommentek megjelenítése