Kitűnő fitnesz alkalmazás a "véghajrára"

Tech Hírek   |   2015.04.14 - 19:49   |   Írta: Pausch Rita   |   1074

Eddig az idő nem volt túl kegyes hozzánk, de a nyár bizony rohamos léptekkel közeleg. Nemsokára nyitnak a strandok, lekerülnek a kabátok, az ápol és eltakar ruhadarabok a szekrény mélyén landolnak. Ilyen rövid idő alatt már nagy súlyokat nem lehet ledobni a strandszezonra, de még azért nincs minden veszve!

blender vég1

Egy kitűnő edzés app-ra szeretném felhívni a sportos érdeklődésű olvasók figyelmét. A Fitness Blender elnevezés talán ismerősen csenghet sokak számára. Akiknek mégsem, azok egy gyors böngészés után hamar kincset lelhetnek.

Egy fitneszházaspárról van szó, akik kevésbé harsányak, mint az itthon oly megosztó Schobert házaspár, valamint kevésbé profitorientáltak. Videóik bárki számára elérhetőek a Youtube-on, vagy a weboldalukon, teljesen legálisan.  

blender vég

Nincs kifogás, csak edzés. Abból viszont igazán minőségi a rövidtől a másfél órásig, a könnyűtől, a haladó szintűig, töménytelen mennyiségben. Immár pedig saját alkalmazása is van a Fitness Blendernek. Az újdonságokon (pl. hírek a Youtube-ra feltöltött új edzésekről) túl, elérhetőek az edzéseik is, ezen felül különféle hosszabb ideig tartó edzésprogramokban lehet részt venni, fitt életmóddal kapcsolatos információkhoz juthattok, sőt még egy sportos közösség tagjává is válhattok.

http://youtu.be/ih4fBigccsM

Mindezt pedig ingyen! Egyetlen hátulütője, hogy csak angol nyelven elérhető az alkalmazás és a videók is, de szerintem azok is nyugodtan megpróbálkozhatnak vele, akik nem beszélik a nyelvet, hiszen a videók magukért beszélnek. Az biztos, hogy, aki érdeklődik a téma iránt, annak ez egy kötelező app. Itt tudjátok letölteni az App Store-ból: Fitness Blender.


Kommentek megjelenítése