Kiváló bőrtokok MacBook-hoz

Tech Hírek   |   2015.04.06 - 16:24   |   Írta: Máté Gergő   |   1145

A Stylebolt jóvoltából kipróbálhattuk az STM Bags prémium bőr laptop tartóit. Igazság szerint nehéz helyzetben van, aki ma a boltokban olyan minőségi tokot keres az almás MacBook-hoz, ami pontosan passzol méretben. Ezzel a tartóval viszont garantáltan nem lőhetünk mellé.

stmbags2

A klasszikus laptop táskák megfelelő védelmet nyújtanak, megjelenésük azonban nem mondható túlzottan elegánsnak. Egy ilyen tokkal kapcsolatban viszont felmerül a kérdés, hogy vajon eléggé biztonságos-e? Nos, a belső puha, bélelt, mintás textil kellő védelmet biztosít eszközeinknek, ráadásul a rugalmas műanyag cipzárral szinte biztos, hogy nem karcoljuk meg számítógépünket és kezünket sem.

stmbags1

Kivitelezése teljes mértékben luxusérzetet ad és a belső kockás mintázat miatt egyáltalán nem tűnik unalmasnak.  A reptereken pedig biztosan nem tartóztatnak fel minket miatta, hiszen Check-in barát.

Az STM Bags MacBook tokját két különböző méretben: 11 és 15 hüvelykes eszközökhöz ajánlják. A Stylebolt-nál a termék a következő akciós áron vásárolható meg piros és barna színben:

STM Bags prémium bőr laptop sleeve 11 hüvelykes MacBook-hoz: 7.980 Ft

STM Bags prémium bőr laptop sleeve 15 hüvelykes MacBook-hoz: 7.980 Ft


Kommentek megjelenítése