Csak a fizetett rajongókat érdekli a Samsung telefonja

Tech Hírek   |   2015.04.05 - 17:19   |   Írta: Máté Gergő   |   1295

Amikor egy olyan gyártó, mint a dél-koreai Samsung új csúcsmodellt mutat be az ember azt gondolná, hogy rengetegen kíváncsiak rá. Nos, a Galaxy S6 és a Galaxy S6 Edge kínai bemutatóján fizetett közönség ünnepelte a Samsung zászlóshajóinak érkezését.

Samsung-Galaxy-S6-Edge-471-630x382

Helyi forrás (a The Paper című kínai lap) szerint nagyjából 1.000 fős tömeg gyűlt össze a sanghaji konferencián, hogy szemügyre vegyék a Samsung készülékeit. Sokan azonban nem haszon nélkül: az egy órás időtöltésért 30 jüant (4.80 dollárt) kaptak, a toborzók pedig minden személy után 20 jüannal (3.25 dollárral) gazdagodtak. A konferencián jelenlévők közül 4-500-an csak fizetett rajongók voltak.

A szemlélődésen kívül meg kellett adniuk nevüket, fényképüket és telefonszámukat a WeChat nevű üzenetküldőn keresztül és a Samsung Baidu oldalát is kedvelniük kellett. Egy esetleges interjú során az is elvárás volt, hogy úgy nyilatkozzanak Samsung fanatikusok és a Galaxy S6 és Galaxy S6 Edge miatt jöttek. Az egyik álfan elmondása szerint 50 jüant (8 dollárt) kapott azért, mert 15 percnél tovább maradt.

Amennyiben a pletyka igaz, akkor felmerül a kérdés, hogy Európában számíthatunk-e jól fizető Samsung rajongói állásokra?

Forrás: talkandroid.com

Kapcsolódó cikkek:

Hajlik és szilánkosra törik a Galaxy S6


Kommentek megjelenítése