Újabb Watch divat lufi, ezúttal az ausztrál Elle-ben

Tech Hírek   |   2015.03.26 - 21:42   |   Írta: Pausch Rita   |   886

Ígéretemhez híven most nem címlapról lesz szó, de mivel az ausztrál Elle-ben is feltűnt az Apple legújabb üdvöskéje, ezt semmiképpen sem hagyhatom szó nélkül.  

elle watch1

A cikkben, a „várva várt” Apple Watch-ról írnak, méghozzá egy idáig hiánypótló írásban. A téma: hogyan illesszük be a ruhatárunkba… Gondolom, az Elle minden más magazint szeretett volna beelőzni, hiszen a megjelenés és az első szállítások után valószínűleg ez lesz a fő téma mindenütt. Valószínűleg, mert mindenkinek gondot fog okozni.

Azért fura, de ilyen cikket még Gucci, Rolex, vagy Tag Heuer órákról sohasem olvastam. Minden esetre nagyon érdekfeszítő, hogy az ausztrál Elle divatszerkesztője klasszul elhelyezte a különféle outfitekben ezt a pompás darabot. Fehér öltözethez fehér szíjjal, feketéhez pedig feketével. Nos, Sara Smith-nek kiosztanék minimum egy „spanyol viasz” nívó díjat a teljesítményéhez.  

A többféle stílus között, amit Smith kisasszony meghatározott a Watch-hoz, szerepel afféle „öves, karatés” (?), sportcipőkkel és mindenféle ékszer nélkül, mert szerinte az okosóra maga a „hős” ebben a divattörténetben. Szintén ajánlja koktél partikhoz, ahol a megjelenést szmokingban, magassarkúval és a Watch-csal képzeli el, illetve hétvégékre a pasinktól elcsent bő inghez menő szandállal vagy szintén sportcipővel. Mindezek alapján nekem kissé úgy tűnik, mintha még egy divatszakértő is férfiasnak találná a terméket…

Maga a főszerkesztő is méltatja az új okosórát néhány mondat erejéig, azzal, hogy alig várja, hogy neki is legyen egy, mégis burkoltan hozzáfűzi, hogy nem tartja túl olcsónak az Edition-t. Az utóbbit, persze csak finoman, hogy az olvasók ne figyeljenek fel rá, hogy egy PR cikkben is lehet kritikát alkotni. Ezután viszont még röhejesebb a főszerkesztő megjegyzése miszerint „Ki ne szeretne az órájába beszélni, amolyan »okosodjunk« stílusban?”.  Nekem sohasem volt ilyen perverzióm, de talán megkérdezhetnénk erről Michael Knight-ot is. 

michael kitt

A reakciók? Nos, az Elle cikkre eddig összesen három hozzászólás érkezett. Két férfitől és egy nőtől, ami már önmagában sem túl jó arány egy nőknek szánt tartalomnál. A női hozzászóló szerint ez a legbutább cikk, amit valaha is olvasott. Hogy erre stílusosan válaszoljak, az Elle-t idézném: „Tik-tak, tik-tak: Az Apple Watch közeleg”. 

elle watchps

Forrás: Elle, 9to5Mac

Kapcsolódó cikkek: Apple Watch a Lafayette-ben

 Újra magazinban jelent meg az Apple Watch

HasznaltAlma szubjektív: Apple Watch


Kommentek megjelenítése