A Prezi egy új alkalmazással állt elő

Tech Hírek   |   2015.02.16 - 09:23   |   Írta: Pausch Rita   |   778

Kis hazánk büszkesége, a Prezi, egy jópofa app-ot dobott piacra a napokban, Nutshell Camera néven. Az iOS alapú iPhone alkalmazással feldobhatjuk kicsit az egyszerű fotóktól „szegényes” közösségi oldalainkat és egy történetet mesélhetünk el vizuális megjelenítéssel.

nutshell

A Prezisek felfigyeltek arra, hogy a Prezit gyakran használják az emberek arra, hogy magánjellegű eseményeik történeteit rögzítsék. Innen jött az ötlet, hogy megalkossák a Nutshellt.

A Prezi újdonságával pofon egyszerűen lehet készíteni három „fotóból” álló kis videót, amit kedvünkre feliratozhatunk és akár animációkkal is elláthatjuk. Gyors és egyszerűen kezelhető, mégis igazán impozáns végeredményt ad.

nutshell logo rgb

Persze az egyszerűsége abban is áll, hogy az applikáció ennyi és nem több. Például a szelfie nemzedék nagy bánatára egyelőre nincs olyan opció, hogy válthassunk az első és hátsó kamera között az eszközön, illetve az app csak iPhone-nal működik optimálisan, ha le is töltjük iPad-re, ott nem egészen működik kielégítően.  

Nincs hozzá szükség semmilyen regisztrációra, teljesen ingyenesen letölthető az App Store-ból. Jó kis cucc, szerintem érdemes kipróbálni. (Csak iOS 8.0-tól!)

http://youtu.be/oelPNbEjcYM

Képek forrása: Nutshell


Kommentek megjelenítése