Apple szerviz a HasznaltAlma-n, házhoz megyünk hibás készülékedért!

Tech Hírek   |   2015.02.03 - 07:09   |   Írta: B Ádam   |   1172
03. feb Apple szerviz a HasznaltAlma-n, házhoz megyünk hibás készülékedért!

Amikor elromlik valami az alapban bosszantó dolog.

Ha sokba is került és már garancia sincs rá, akkor pedig még bosszantóbb. Őszintén, kinek van kedve összepakolni és elvinni egy szervizbe? Cipekedni, parkolóhelyet keresni, várakozni. Macera az egész. 

Soha nem volt még ilyen kényelmes a javítás. Új szolgáltatásunkkal otthonról bejelentheted készüléked hibáit, melyre gyors választ kapsz e-mailben, vagy telefonon. A pontos hibafeltárás érdekében részletes leírást adhatsz és képeket is csatolhatsz bejelentésedhez.

Felejtsd el a bosszankodást, a cipekedést! A ReStore csapattal összefogva kitaláltunk valami egészen exkluzív dolgot Neked! Elég, ha csak rákattintasz, itt nálunk, a HasználtAlmán, a „Szerviz” menüpontra, ahogy a képen is láthatod.

kep1 menu szerviz

Miután ezt megtetted megjelenik egy szerviz bejelentő…

kep2 bejelento

Nincs más dolgod, mint kitölteni ezt a bejelentőt az adataiddal és már sínen is van az ügyed. Ha kérsz szállítást a ReStore srácok már mennek is termékedért. Ha nem kérsz szállítást, akkor pedig felveszik veled a kapcsolatot.

Kevés az időd és sürgős megoldás kéne? Jelentsd be a hibát és válaszd a szállítás funkciót. Professzionális szervizpartnerünk a Re-Store Budapesten az oda-vissza szállítást 1 500 Ft-ért, míg az ország más területein 3 000 Ft-ért végzi.

Screen Shot 2015-01-30 at 10.39.39


Kommentek megjelenítése