Új, ingyenes iTunes szekció

Tech Hírek   |   2015.01.26 - 15:54   |   Írta: Pausch Rita   |   828

Az Apple mától az amerikai iTunes-ban egy új „Ingyenes az iTunes-on” szekciót nyitott, ahol a lelkes „vásárlók” keresgélhetnek az ingyenesen letölthető dalok és tévésorozatok epizódjai között. Az áruházban ez a rész helyettesíti valamilyen szinten a korábbi „A hét dala az iTunes-on” szekciót, ahol ingyenes pop és indie dalokhoz juthattak az érdeklődők.

itunesfree

Aki rögtön ráizgulna a témára és azonnal keresné a már híres és kedvelt sorozatokat, azt el kell keserítsük, ugyanis vagy kevésbé népszerű, vagy pedig egészen új sorozatok legújabb epizódjairól van szó. Ilyen például a Fox most induló sorozata a Backstorm, vagy a 12 majom című film tévésorozat adaptációja az azonos című 12 Monkeys, és a Violettát már unó Disney Channel rajongók legújabb potenciális iskolatáska témája a KC Undercover (Titkosügynök KC?).
A zenék tekintetétében az éppen elérhető 16 ingyenes előadóról is mondhatjuk, hogy inkább rétegzenékről van szó. Szóval, aki Madonnát, Justin Biebert vagy Rolling Stones-t várt, az épp nem találja meg a számítását.

Persze reménykedni még lehet, ugyanis a kínálat hetente fog frissülni. Azoknak, akik nem férnek hozzá az amerikai iTunes-hoz több lehetősége is van orvosolni a problémát. Az egyik, hogy megpróbálkozik az átváltással csak simán, de ez sajnos nem korlátlanul tehető. A másik jobb megoldás, hogy egy érvényes amerikai címet csatol az Apple ID-hoz, vagy a harmadik, hogy megnézi jó barátja, a Google milyen lehetőségeket kínál erre a helyzetre. Akik nem váltanak azoknak viszont ajánlom figyelmébe a „Mi újság Magyarországon?” szekciót, ahol kifejezetten magyar előadók dalait lehet megtalálni, bár sajnos ezek nem ingyenesek. 

Forrás: MacRumors


Kommentek megjelenítése