Ezt ajánljuk mi: Kanex Multi-Sync Bluetooth billentyűzet

Tech Hírek   |   2015.01.25 - 18:43   |   Írta: Máté Gergő   |   2270

Ezt ajánljuk mi: Kanex Multi-Sync Bluetooth billentyűzet

A Stylebolt jóvoltából kipróbálhattuk a Kanex nevű gyártó Bluetooth billentyűzetét, melynek különlegessége, hogy egyszerre akár három különböző iOS/Mac eszközzel is párosíthatjuk. Kétféle módon alkalmazhatjuk a perifériát: vagy a gyártó által biztosított micro USB csatlakozóval, vagy abszolút vezeték nélküli kapcsolaton keresztül. Utóbbi esetben két AAA-s elemre lesz szükségünk.

0

Kivitelezés, ergonómia:

A Kanex billentyűzete igen kellemes, letisztult látványt nyújt. Szerencsére a funkcióbillentyűkben sincs hiány, és a numpad is büszkén terül szét a jobboldalon. A gombok mérete pont annyira lapos, hogy bármelyik notebook megirigyelhetné, de nem hagytak felesleges teret, a 442 x 125 x 20 mm-es periféria felületének kihasználtsága teljesnek mondható. A mellékelt micro USB kábel hosszára részünkről nem volt panasz, tesztünk során bőségesen elegendőnek bizonyult.

4

A párosítás:

Igazi meglepetést okozott a Bluetooth csatlakozás könnyedsége. Miután a billentyűzet hátulján a kapcsolót az ON-ra állítottuk csak a kapcsolódási gombot kellett megnyomnunk és az iOS eszközünkön a Beállítások > Bluetooth-nál rögtön kiválaszthatjuk a Kanex BT Keyboard-ot. Több eszköz esetén ezt meg kell ismételnünk és összesen három különbözővel párosíthatjuk. Váltani az F1, F2, F3 billentyűvel lehet, melyeken szépen fel is tüntették a Bluetooth funkció jelét (és számát). A numpad fölötti led-ek kéken jelzik az éppen aktuálisan használt Bluetooth kapcsolatot.

1img hand bt

Használat közben:

Tesztünk során egy Apple iPhone 5C és egy iPad 2 készülékkel próbáltuk ki a Kanex billentyűzetét. Mind a párosítás, mind a munka zökkenőmentesen zajlott. A legérdekesebb élmény az volt, hogy a billentyűzet segítségével az Excel applikáció is milyen kezes báránnyá változott az iPad-en. Minden a helyén volt és az egész billentyűzet abszolút logikus felépítéssel rendelkezik. Például a Home gomb a bal alsó sarokban tökéletes elhelyezést kapott (mivel a billentyűzetet iOS/OS X rendszerű eszközökhöz szánták nem lehet felróni az emiatti nehézkesebb Ctrl + Alt + Delete lenyomást sem). Egyszerűen fogalmazva a Kanex billentyűzetét használva kitárul a világunk.

5

Hiába, a jóhoz könnyű hozzászokni - Excel applikáció iPad 2-n.

Tulajdonságok:

    Több eszközzel használhatod egyszerre

    Bluetooth 3.0-ás csatlakozás

    Kompatibilitás: Mac OS X (Verzió: 10.0 vagy késöbbi)

    Micro USB-vel vagy AAA elemmel működik

    Android és Windows operációs rendzserekkel is működik

    Méretei: 442.0 mm x 125.0 mm x 20.0 mm

    Ajándék Kanex iPhone/iPad állvány

Összegzés:

A termék abszolút tetszett. Sokoldalúan, egyszerre több eszközzel használhatjuk, mégis szinte azonnal rá lehet érezni és nem okoz nehézséget a beállítása. Az ajándék iPhone/iPad állvány kivitelezése sem marad el a billentyűzetétől és nagy hasznát veszi az ember, hiszen az első pillanattól kezdve csábító a több eszköz uralásának lehetősége. Egyedüli szívfájdalmunk, hogy a jelenleg nem létezik magyar kiosztású változat.

HasznaltAlma tagoknak 10% kedvezményt biztosít a StyleBolt.

Screen Shot 2015-01-26 at 10.23.36

A Kanex Multi-Sync Bluetooth billentyűzet megvásárolható a Stylebolt weboldalán 17.982 Ft-ért. 

 Kupon kód: HasznaltAlma10

kosarba 

 


Kommentek megjelenítése