Almás pletyka: Stylus járhat az új, 12, 9 colos iPad Pro mellé

Tech Hírek   |   2015.01.19 - 09:28   |   Írta: B Ádam   |   709

A KGI Securities elemzője, Ming-Chi Kuo értesülései szerint az Apple egy stylus-t, azaz egy érintőceruzát is beletesz az új iPad Pro csomagjába választható kiegészítőként.

apple haptic stylus

„A stylus néhány esetben sokkal kényelmesebb lehet, mint a billentyűzet és az egér kombinációja, mivel jelentős mértékben precízebb az emberek ujjánál. Ennek okán úgy véljük, hogy az Apple segédeszközének köszönhetően még jobb lesz a felhasználói élmény a 12,9 colos iPad esetében” – írta Ming-Chi Kuo.

Kuo úgy tudja, hogy a stylus választható kiegészítő lesz, így nem lesz benne az alapcsomagban, hiszen egy relatíve drága érintőceruza azért megdobná a végösszeget.

„Nem hiszem, hogy minden felhasználónak szüksége lenne a stylus-ra eleinte. Kezdve a magas eladási árral és a kedvezőtlen csomagdíjjal, a vevők biztosan nem örülnének, ha emiatt többet kellene fizetniük, különösen azok esetében, akik nem is használnák az eszközt. Éppen azért várakozásaink szerint a stylus választható kiegészítőként lesz kapható.”

Az új érintőceruza, és egyúttal az iPad Pro érkezését Kuo valamikor a második vagy harmadik negyedévre datálja, ami megegyezik más szakoldalak elvárásaival.

Ti használnátok stylus-t az iPadetekhez?

Forrás: macrumors.com

Kapcsolódó cikkek: Kipróbáltuk: magyar ékezetes billentyűzet iPad Airhez!

A pingvinek is odavannak az iPad-ért

Nagyra nőhet az iPad Pro


Kommentek megjelenítése