A srác, aki 94 darab iPhone-t kötözött magára

Tech Hírek   |   2015.01.13 - 19:45   |   Írta: Pausch Rita   |   816

Mókás hír járta be ma az internetet. Korábban már kaphattunk a szokványostól eltérő történetet erről a tájról és ez a mostani sem jár kevesebb derültséggel.

iphone-suit

A kínai határon a Hong Kong-ból érkezők között a vámosok kiszúrtak egy fickót, aki elmondásuk szerint furán járt, merev végtagokkal, mintha csak valami gond lenne az izmaival. Mivel az illető gyanússá vált a határőröknek, így kiemelték és alaposabban is átvizsgálták.

A ruhája alatt pedig nem kevesebb, mint 94 db. iPhone-ból készült öltönyt találtak. Az szokatalna aláöltözet bizony rögtön meg is adta a választ a szokatlan mozgásra. Az eredeti Apple öltöny iPhone és iPhone Plus készülékekből készült, némi átlátszó zacskó és ragasztószalag kreatív alkalmazásával. Az egyetlen szépséghibája a viseletnek, hogy a járást "furává" tette. Persze szó sincs új divatról, afurfangos szabó így akarta átcsempészni a telefonokat Hong Kong-ból Kínába.

iphone-suit2

Gondolom azt írnunk sem kell, hogy erre az volt az alapos oka az úriembernek, hogy Kínában jóval drágábbak a készülékek, mint aközeli Hong Kong-ban, így a szerencsevadászok gyakran próbálkoznak a csempészettel, de a vámosok azért legalább annyira szemfülesek, mint most voltak. Mit mondjuk: van szemük a legújabb divatirányzatokhoz.

Bár az is lehet, hogy a vámosok tévednek és a srác csak lánykérésre igyekezett, ahogy korábban egy kínai srác tette.

Azért mókás, hogy az iPhone abban az országban a drágább, ahol készül…

Kép forrása: news.sina.com
Hír forrása: Time


Kommentek megjelenítése