ZAGG üvegfólia iPhone 6 és iPhone 6 Plus készülékekhez

Tech Hírek   |   2015.01.08 - 05:58   |   Írta: H.A   |   1205

Lassan, de biztosan érkeznek a kiegészítők és fóliák az iPhone 6-hoz és iPhone 6 Plus-hoz. A ZAGG márkát már biztosan mindenki ismeri, főleg, ha azt mondom, invisibleSHIELD. Mostantól pedig már hazánkban is kapható a méltán híres üvegfóliájuk.

hero-iphone6-lg

Sajnos nem könnyű az új iPhone-okra fóliát gyártani, mivel az üvegük széle már lekerekített, azonban a fólia erre még nem képes technikailag. Idővel biztosan gyártanak majd ilyen fóliát is, vagy esetleg hajlítottat, de egyelőre csak olyannal találkoztunk, ami csak a lekerekítés kezdetéig ér.

Tehát valójában a fólia picit kisebb, mint az egész üvegfelület, így ez bizonyos esetekben zavaró lehet. Azonban ha valaki tokban hordja, vagy netalántán fehér készüléket vásárolt, mindenképp előnyére válhat, mert kevésbé látszik a fólia. Az üveg minőségi invisibleSHIELD, mindenképp egy picit vastagabb a sima fóliánál, de emiatt sokkal jobban is védi a készüléket, plusz megtartja azt az érzetet, hogy tényleg egy üveget tapogatunk.

Screen Shot 2015-01-08 at 6.48.34

Jól látszik, hogy ennél a fóliánál elég helyet kapunk a Touch ID, vagyis a home gomb körül, így nem zavar bele, mikor az ujjlenyomatunkkal próbáljuk kinyitni az iPhone-t. Felhelyezése egyébként rendkívül egyszerű, a csomaghoz kapunk mindenféle segédanyagot is, de a kollégák az üzletben is segítenek felrakni. Fontos még megjegyezni, hogy a prémium minőséget annyira komolyan gondolja a cég, hogy élettartam-garanciát is vállal ezekre a fóliákra. Megrendelni itt tudjátok a cikk végén: stylebolt.hu


Kommentek megjelenítése