iPad Rock

Tech Hírek   |   2014.12.25 - 11:42   |   Írta: Pausch Rita   |   842

Ha még lenne, aki kételkedik a tabletek létjogosultságában, annak az alábbi videót ajánljuk szeretettel. A következő szám minden egyes részlete egy iPaden készült és, ahogy a mellékelt ábra is mutatja, még a videó dizájnos képhatását is sikerült ugyanezzel az eszközzel elérni.

samuraiguitarist2

Az alkotó, samuraiguitarist (Steve Onotera), az iVoxel nevű vocoder (hangkódoló) appot használta a szám elkészítéséhez. Az alkalmazás segítségével egymaga egy komplett zenekar anyagát játszotta fel, beleértve az éneket, sőt még kolomp effektet is használ benne, ami egyébként eléggé meg is osztja a YouTube felhasználókat. Ezúttal az egyetlen, ami kimaradt az a zeneszerzés, mivel a dal nem saját szerzemény, eredeti előadója a Blue Oyster Cult, úgyhogy az elkészült mű csupán egy „cover”, de Almás szemmel ez semmit sem von le a mű értékéből.

Egyesek szerint akár egy iPad reklám is lehetne, de a legviccesebb, hogy kiderült, a zenésznek nincs is ilyen készüléke, csak kölcsönkapta egy barátjától a szám elkészítéséhez. Az iPad Rock immár lassanként létező műfajjá növi ki magát, mi pedig kíváncsian várjuk az ilyen különlegességeket. 

http://youtu.be/2uSAHqxs5n4


Kommentek megjelenítése