A legnagyobb baromságok, amit egy iPhone 6-tal tenni lehet

Tech Hírek   |   2014.12.21 - 21:16   |   Írta: Pausch Rita   |   3437
21. dec A legnagyobb baromságok, amit egy iPhone 6-tal tenni lehet

Talán még emlékeztek a magyar srácok két poénos videójára, ahol pontot tesznek olyan megoldatlan problémákra, mint az iPhone 6 kilógó kamerája, vagy a könnyen elhajló test. Ezek a videók is egyfajta brutalitással álltak az akkor frissen megjelent készülékhez, de mindez szükséges eszköz volt a poénba burkolt társadalom- és készülékkritikához. Vagyis volt az egésznek valami célja is!

Nem úgy azoknak a kis filmecskéknek, amikbe a videómegosztó oldalakon lehet botlani. Ma véletlenül futottam bele az alábbi kisfilmekbe. Értem azt, ha egy telefont tesztelnek. Néhol még hasznosnak is tartom, hiszen egy törésteszt jó képet adhat arról, hogy miktől jobb megóvni a nem éppen olcsó iPhone-t. Sőt, mivel a készülék egyelőre nem vízálló, az az információ is jól jöhet, hogy vízbe ejtve meddig menthető a cucc! Talán még a hőállósági tesztekben is akad némi ráció. Ám annak nem tudom mi a valószínűsége, hogy például kólában forraljuk a kütyüt...

 

 

Mert ilyen videó is van! A fenti YouTube felhasználónak az ötleteit valószínűleg a korabeli L’art pour l’art társulat is nagy örömmel felvette volna „A vastyúk is talál szeget” című műsorának finomság rovatába, ahol többek között elkészítették a híresen "ízletes" biponos oldalast is. Kiváló desszertként szolgálna utána a karamellizált iPhone 6.

Pusztán megelőző jelleggel megmutatjuk a kedves Almabarátoknak, hogy bár az Alma az alma, azért jobb, ha nem készítünk belőle pitét, illetve pulykatölteléknek sem olyan isteni, mint az olcsóbb, piacon kapható, nagyon távoli névrokon.

A kissé elborult videós, miután kipróbálta milyen az iPhone 5S-ből készült süti, az iPhone 6-ot belesütötte egy pulykába:

 

Persze még itt sem állt meg. Azt nem tudni, hogy komoly fejtörést okoz neki kitalálni az abszurd helyzeteket, vagy mindez csak úgy jön. A videói inkább megdöbbentőek, mint hasznosak. Azt pedig külön érdemes számolni, hogy a feltöltött videóiban hány darab iPhone-ot tesz tönkre.  

 

Ha pedig épp megkímél egyet-egyet, akkor igen beteg tippeket ad a felhasználáshoz, mint mondjuk, hogy hogyan készítsünk absztrakt háttérképeket vasalóval az iPhone 6 kijelzőjére…

 

Figyelem! A HasznaltAlma stábja az alábbi videókat kizárólag szórakoztató céllal mutatja be. Ha bárkinek kedve szottyan a karácsonyi készülődés során az Apple készülékeit a szó legszorosabb értelmében bevonni a konyhai munkálatokba, azt csak saját felelősségre tegye. 


Kommentek megjelenítése