20 millió dollárral segítette az Apple az AIDS elleni küzdelmet

Tech Hírek   |   2014.12.18 - 14:03   |   Írta: H.A   |   656

world-aids-week-640x456

Az Apple idén szokás szerint besegített a RED-nek az AIDS elleni küzdelmében, az almás cég egy héten át tartó kampánya több mint 20 millió dollárral növelte a végösszeget.

A Recode által leközölt hír szerint Tim Cook egy e-mailt küldött a cég alkalmazottjainak, megköszönve azok hozzájárulását a kampányban, amelyet hatalmas sikerként jellemzett a vezérigazgató.

„Hatalmas örömmel jelentem be, hogy több mint 20 millió dollárt sikerült összegyűjteni – az eddigi legnagyobb bevétel –, ezzel pedig a teljes összeg meghaladja a 100 millió dollárt (ennyit adományozott az Apple az eddig eltelt négy év alatt). Ez a közösen összegyűjtött pénz rengeteg életet tud megmenteni, és megadja az embereknek azt a reményt, amire szükségük van. Ezen okokból kifolyólag mindannyian büszkék lehetünk, hogy részt veszünk a támogatásukban” – írta Cook az e-mailjében.

Az Apple a december 1-jei összes bevételének nagy részét az alapítványnak utalta át, illetve december 7 és 25 között bizonyos, külön erre az alkalomra létrehozott szekcióban lévő alkalmazások bevételei szintén a RED számláján landoltak, illetve landolnak majd.

Forrás: cultofmac.com


Kommentek megjelenítése