EyeFly NV edge to edge üvegfóliát a hatosra!

Tech Hírek   |   2014.12.10 - 07:12   |   Írta: H.A   |   1831

Screen Shot 2014-12-05 at 19.25.25

Azzal a kijelentéssel feltehetően nem sokan szállnak vitába, hogy az iPhone 6 és az iPhone 6 Plus nem tartozik az olcsó készülékek közé. Szóval, aki végül beruházott ebbe a luxuskütyübe, bizonyára leizzad néha, ha valami veszély fenyegeti a telefonját. 

Én az első személyes találkozásom alkalmával (magamhoz híven) kis híján elejtettem a készüléket. Nem tudom, hogy én ijedtem meg jobban, vagy a tulajdonosa. Egy szó, mint száz, ezekre a kütyükre védelem kell!

Curve-BlackCurve-White

 

Igen, de sokan nagyon ódzkodnak a tokoktól, és bár olcsóbb fóliát talán rakatnak rá, de mivel egyik sem ér végig az előlapon, hát kicsit megtöri az amúgy jól kitalált formát. 

Mi most valami olyat ajánlunk az új iPhone 6 (és Plus) tulajdonosoknak, amivel nem csak a zsebkarcokat előzhetik meg, de annál jóval durvább baleseteket is ép bőrrel megúszhat a „drágaságuk”. A „Csak nehogy valami baja legyen!” életérzésnek ideje véget vetni! Nincs több ijedtség, aggódás!

Korábban már teszteltük az EyeFly 3D fóliáit. Ezek egyedülállóak a maguk nemében és a HasználtAlmás csapat tetszését is elnyerték. Most viszont az EyeFly csapata egy újabb dobással állt elő. 

Az EyeFly NV üvegfólia, bár nem 3D-s, de attól még egy igazi minőségi darab, ami elképesztően jól védi a kijelzőt. Nem csak a kijelző széléig tart, hanem befedi a készülék teljes előlapját, és azon túl, hogy mindehhez állati vékony is, teljesen jól illeszkedik az új Iphone-ok kerekded formáihoz.  A lekerekített széleiknek köszönhetően nem lehet érzékelni irritáló, elálló éleket.  

http://youtu.be/3V0AA1Fo8Jk

Sőt, tovább is van, mondom még! A Gold (arany) verzióhoz olyan EyeFly NV üvegfóliát is lehet vásárolni, ami teljesen harmonizál a hátlap arany színével, így még dob is egyet a telefon dizájnján. (A weboldalon látható szín senkit se riasszon el, a szín életben tökéletesen harmonizál az iPhone színével!) 

Tehát, ha bárki is bizonytalan mit vegyen apunak, bátyónak, anyunak, nővérkének vagy az iPhone mániás barátainak karácsonyra, akkor, íme, egy kitűnő tipp! Bár alapvetően a férfiak jobban díjazzák a kütyüikhez kapott kiegészítőket, de nincs kétségem, hogy az arany előlappal sok csaj is igazán boldog lenne. (Ha tudnátok mennyi veszély les egy női táskában egy kijelzőre!)

Az EyeFly webáruházban attól se ijedjen meg senki, hogy az új NV fólia még csak előrendelhető, mert az EyeFly srácok megerősítették, hogy karácsonyig mindenképpen beérkezik a motyó! Bátran lehet rendelni akkor is, ha ajándékba szánjátok.  

Screen Shot 2014-12-17 at 10.22.25

Akinek felkeltette az érdeklődásét innen tudja megrendelni: eyefly3d.hu

Kapcsolódó cikk: Ti tudjátok milyen telefonon a 3D?


Kommentek megjelenítése