A kínai hősszerelmes és a 99 iPhone 6

Tech Hírek   |   2014.11.11 - 20:46   |   Írta: Pausch Rita   |   1919

Egy nagyon furcsa lánykérés igazán balul sült el.

Futótűzként terjedt az interneten a hír egy srácról, aki elég szokatlan (és kicsit érthetetlen) módon tett házassági ajánlatot egy lánynak. A kínai fiatalember a közelgő "ünnepre", a november 11-i Egyedülállók napjára, már vőlegény státuszra akart váltani, ahogy egyébként Kínában ez elég nagy szokás ez idő tájt. (Azért egyedülállók napja, mert  a dátum csupa egyesekből áll…)

proposal991

Az elszánt távol-keleti Rómeó nem kevesebb, mint 99 darab iPhone 6-ot vásárolt, hogy a készülékeket (és főleg dobozukat) bevonva kérje meg a szíve hölgye kezét. Az iPhone-okat dobozostul szív alakban helyezte el, és a kompozíció közepére állva várt a lányt egy csokor virággal.  

Bár az iPhone 6 hivatalos kínai megjelenésével együtt az előtte elszabadult feketepiaci iPhone árak már visszatértek a normál szintre, a srácnak még így is legalább 500 000 jüanba (kb. 82 000 dollár) fájt az akció.  

proposal992

Sok lány álma egy ilyen bőkezű és romantikus almarajongó fiatalember, de ezúttal nem találta meg a zsák a foltját. Ahogy a Nena dalban a 99 luftballon, úgy szállt tova a srác reménye a házasságra, szíve hölgye hátat fordított, és 99 iPhone ide, vagy oda, (alma)faképnél hagyta a daliát.

proposal993

Nem tudni, hogy a visszautasított számítógépes programozó mit tervez a telefonokkal, de állítólag továbbra is nagy az új iPhone modellekre a kereslet, úgyhogy könnyedén eladhatja majd őket. Arról szintén nincs hírünk, hogy hogyan is jött ez az extrém ötlet a hoppon maradt lovagnak, pedig igazán kíváncsi lennék rá. Amennyiben a kedves olvasóknak van ötlete, örömmel vesszük, ha hozzászólásban megosztják velünk!

Forrás: Mirror, The Nanfang, Weibo


Kommentek megjelenítése