Szuper iPad billentyűzet!

Tech Hírek   |   2014.10.28 - 12:20   |   Írta: Pausch Rita   |   1096

Azon iPad felhasználók, akik már régebb óta használnak billentyűzetet a Logitech-től, már ismerhetik a minőségi kiegészítők fogalmát. A cég ezúttal is hű marad a hagyományaihoz és valami egészen klassz dolgot alkotott a Logitech Keys-To-Go iPad billenytűzettel.

logitech-keys-to-go-ipad

Mielőtt azonban a terméket bemutatnám, muszáj leírnom a Logitechről, hogy mennyire jó választás abból a szempontból is, hogy a nemzetközi ügyfélszolgálatuk és az ügyfélkezelésük is valami szuper. Mikor egy drágábbacska PC billentyűzettel garin belül alaposan meggyűlt a bajunk, mindenféle rohangálás nélkül, otthonról, e-mail nyomán, úgy cserélték, mint a kisangyalok. Ez persze külföldön nem szokatlan magatartás, de azok, akik a magyar szájhúzós garanciális szervizekhez szoktak, igazán jó érzéssel veszik tudomásul az ilyesmit.  

logitech-keys-to-go-ipad2  

Visszatérve a Keys-To-Go-ra, azon felül, hogy egy strapabíró darabbal állunk szemben, igazán praktikus is, hiszen viszonylag kicsi (242 x 137 mm) és keskeny (6 mm) méretéből kifolyólag bárhova magunkkal citálhatjuk még kézben, vagy egy női táskában is. Bár van, aki negatívumként említi a 180 grammos súlyát, ami pont az iPad Air 2 felének felel meg, azért ezt a kritikát kicsit túlzónak érzem.  Ha viszont mindenképpen keresni akarnék valami negatívumot, nálam inkább az lenne, hogy egy kicsit szélesebb a kütyü, mint egy iPad mini. Így igazán jól a normál méretű iPadekkel mutat, bár ez csak esztétikai értékéből von le egy keveset.

keys-to-go-ipad3

A „FabricSkin” elnevezésű anyaga, ha azt nem is szereti, ha megúsztatják a fürdőkádban, a ráömlő italokat egész jól kezeli. Bluetooth kapcsolódással és egy töltéssel 3 hónapos üzemidővel büszkélkedhet. 3 színben – fekete, piros és türkiz - elérhető és 69,99 dolláros áron előrendelhető a gyártó honlapján. Jó kis cucc, jó kis gyártótól.   

http://youtu.be/tGPQraIZA9Y


Kommentek megjelenítése