Egykezes billentyű iPhone 6-ra

Tech Hírek   |   2014.10.14 - 19:38   |   Írta: Máté Gergő   |   692

Harmadik féltől származó One Handed Keyboard névre hallgató applikáció segít azoknak, akik hagyományos módon szeretnének írni az iPhone 6/6 Plus készülékeiken. Ez méreteiben és kinézetében hasonlít a régi iPhone-ok billentyűzetére, ezért a régóta Apple okos telefont használók is otthonosan fogják magukat érezni általa. A „sliding over” (átcsúsztatós) billentyű egy olyan megoldás, melyet a Samsung és az LG már évek óta hasznosít a phablet készülékein.

keyboard

Ezt a billentyűzetet viszont bal és jobbkezesek egyaránt használhatják, az újból teljes képernyő szélességű módhoz pedig csak lenyomva kell tartanunk a space gombot. Emellett képes az automatikus színbeállításra, tehát érzékeli az applikációk színeit és ahhoz mérten világos/sötét lesz. Természetesen lehetőségünk nyílik manuális színválasztásra is.

color

Sajnos az alkalmazás egyelőre fizetős, azonban ennek mértéke nem mondható hatalmasnak, mindössze 1.99 dollárba kerül. Ami tényleg zavaró benne, hogy használatával lőttek az iOS 8 zseniálisan sikerült prediktív szövegbeviteli módjának.

Forrás: 9to5mac.com


Kommentek megjelenítése