Az iOS 8 ereje: Megújul a Twitter alkalmazás

Tech Hírek   |   2014.09.19 - 06:55   |   Írta: Máté Gergő   |   738

Több millió felhasználót tudhat magáénak a Twitter és hazánkban is kezd egyre népszerűbb lenni. Egy blog bejegyzés arról tanúskodik, hogy hamarosan egy modern, iOS 8-ra készített dizájnnal és új funkciókkal fog megjelenni.

visualsean scrolledup 275px   visualsean scrolleddown 275px

Az előző profil dizájn középpontba helyezte a felhasználó avatar képét, ami alatt közvetlenül a leírás található. Az új változatban viszont sokkal praktikusabb módon az avatar kép alatt a Tweets, Photos és a Favorites gombok lesznek. Minden szekció teljesen megtekinthető, ha lefelé scroll-ozunk (tekerünk).

A frissített Twitter alkalmazás interaktív értesítőket is tartalmaz, melyek az iOS 8 egyik újdonságának számítanak, de eddig nem sok applikációban láthattuk. Ennek segítségével a Twitter for iPhone felhasználói a Twitter legfontosabb részeit egyaránt elérik a zárolt képernyőből, az értesítő sávból és az értesítési központból.

Igazán hasznos lehet ez az integráció, hiszen így a tweet-ekre válaszolhatunk és kedvelhetjük azokat anélkül, hogy megnyitnánk a Twitter applikációt. A készítők a továbbiakban szeretnének több műveletet (követés, retweet-elés) is átültetni az interaktív értesítőkbe.

Forrás: 9to5mac.com


Kommentek megjelenítése