Együtt támad az iPhone 6 és az iWatch

Tech Hírek   |   2014.08.31 - 19:34   |   Írta: Máté Gergő   |   801

Az Apple egyszerre fogja bemutatni az iPhone 6-ot és az iWatch-ot Szeptember 9-én. Ez érdekes fordulat, mivel a cupertinói cég a nagy eseményeken általában csak egy készüléket szokott publikálni. Őszintén szólva mi azt vártuk, hogy az iWatch egy hónapot várat magára.

tim-cook-292

Ken Segall, aki korábban az Apple reklámszakembereként dolgozott rámutatott, hogy minek köszönhetjük a változást:

Két nyomós érvet hozott fel az iPhone és az iWatch együttes bemutatása mellett. Ez lesz az eddigi legnagyobb esemény az Apple történetében és a két terméket úgy tervezték, hogy együttműködjenek.

Korábban nem volt példa két termék bemutatására egy eseményen, de ez most Tim Cook nagy lehetősége és azt sem szabad elfelejtenünk, hogy három hónappal az ünnepek előtt tényleg érdemes kiteríteni a kártyákat. Együtt nagyobb hatású lehet, mint szétdarabolva. Ha a két termék egy földrengető esemény keretében bemutatásra kerül, az többet ér, mint két „tipikus Apple esemény”.

Már most magam előtt látom: egy óra videó és demó az új iPhone modellről, melyet a várva várt Apple forradalom követ… és mindezek után a nagy dobás. Tim Cook így fogalmazott:

„Láthattátok az új iPhone-t. Láthattátok a mesés iWatch-t. Mindkettő lenyűgöző – de nézzük meg mire képesek együtt.”

Forrás: businessinsider.com


Kommentek megjelenítése