Work Time - egy program, ami jól mutat az asztalon

Tech Hírek   |   2014.08.16 - 17:46   |   Írta: H.A   |   975

worktimemain1

Épp ingyenesen letölthető, az amúgy két dolláros iPhone alkalmazás, a Work Time, ami gyakorlatilag egy elegáns asztali órává varázsolja a telefonunkat.

Hogy teljesen őszinte legyek, nem valószínű hogy egy fillért is kiadnék a programért, de határozottan jól néz ki, pláne a választható témák miatt, és el tudok képzelni olyan szituációt amikor jól jöhet.

Az eredeti értelme az lenne, hogy munka közben az asztalra lerakva pótoljon nekünk egy digitális órát, naptárral és időjárásjelentővel, viszont nagy valószínűséggel nem tesz jót a készülékünk aksijának ha folyamatosan be van kapcsolva a kijelző ilyen célból.

Ehhez éppen jól jöhetnek a régebbi tönkrement iPhone vagy iPodok (akár egy iPad is, de az még nincs támogatva) ha épp a kijelző még használható, akár folyamatosan is kint maradhat az asztalon (Jailbreakelve akár médiaszerverként is működhet, más programmal).

A program fejlesztője saját bevallása szerint elsősorban magának készítette a programot, viszont úgy érezte hiánypótló a dolog, szóval így került az App Storeba. Ameddig ingyenes, érdemes lekapni, de holnaptól újra két dollár.


Kommentek megjelenítése