Te szexelnél egy iPaddel?

Tech Hírek   |   2014.06.30 - 08:22   |   Írta: Pausch Rita   |   1123

Én kérek elnézést a következő témáért, de mivel az időjárás épp nem kedvez a jókedvnek, szeretném feldobni mindenki hétfőjét legalább egy ilyen mókás találmánnyal. Egyúttal viszont jelezném, hogy a téma pikáns, úgyhogy itt most elhelyezek egy 18-as karikát és a további tartalom kizárólag nagykorúaknak szól.

launchpad1

Ez a mai, remek hír lesz azoknak, akik már-már egy egészséges szinten túl rajonganak az Apple-ért. Azoknak is, akik távkapcsolatban élnek. Sőt, bárkinek, akinek tetszik. Valamint mindenki másnak, aki az előző kategóriák egyikébe sem tartozva betegre röhögi magát ezen az újdonságon.

launchpad2

Várható volt, hogy a kütyügyár nem hagyja ki azt a ziccert, hogy a hálószobába is beférkőzzön. Megtették. Íme, az iPad tartó, ami nem csak furán néz ki, de fura célokat is szolgál. A Fleshlight launchPAD ugyanis nem csak egy iPad tartó, hanem… Igen. Pontosan arról van szó, amire első ránézésre már sokan gondolnak. A puha, csillogó szilikont gyártó cég felszerelt egy iPad tartót valami olyannal, ami alapvetően (amikor nem szilikonból van) nőkhöz tartozik és a heteroszexuális férfiak nagy része komoly érdeklődést mutat irányában.

Ez most nem vicc. A Fleshlight cég fő profilja nem meglepő módon a szexuális segédeszközök gyártása és valahol jöhetett egy ötlet, hogy összekötik a kellemest a hasznossal. Mindezt pedig egy baráti 25 dolláros áron, na persze a lényeg nélkül, merthogy azt külön kell megvásárolni. Ezek után már jöhet pornó az iPaden, vagy akár egy videóhívás a kedvessel FaceTime-on. A lényeg, hogy ezt a tartót jobb otthon tartani... 

Kép és szöveg forrás: www.cultofmac.comblog.fleshlight.com

Kapcsolódó cikkeke: Lick - egy igazi őrültség!

Az okostelefonok és a szex.........


Kommentek megjelenítése