Így néznének ki a widgetek az iOS főképernyőjén

Tech Hírek   |   2014.05.30 - 21:05   |   Írta: H.A   |   640

aeqw

Most hogy biztosan tudjuk hogy jön az iOS 8, ez azt is jelenti hogy nem csak kisebb hibajavításokat és pár új funkciót kapunk, hanem nagyobb dobásra is számíthatunk a verzióugrás miatt.

Ettől függetlenül szinte biztos hogy nem a widgetekről lesz szó, ez valahogy nem illik bele az Apple filozófiájába. Mégis, a WWDC közeledtével egy nagyon jól kidolgozott koncepció került ki a netre, ami bemutatja hogyan működne ha lenne ilyen megoldás.

Technikailag nem más mint az Androidon látható dolgok, talán a multitouch mozdulatokra építkező elgondolás ami inkább jellemző az Apple-re, és a grafikai megoldás is teljesen beleillik az összképbe.

http://youtu.be/qvhSOzmmCiU

Az egésszel a legnagyobb probléma, hogy a felhasználók nagy részénél kimerül az időjárás és a naptár widgetek használatában a főképernyő módosítása, és épp ezért kombinálta össze ezt a két alkalmazást a notification centerbe az Apple, szóval ennél több nem várható idén sem.

Szerencsére biztos jön más sokkal érdekesebb új funkció is, és most is jól működött a titoktartás, szóval csak a pletykákra hagyatkozhatunk. 


Kommentek megjelenítése