Kobe Bryant ezúttal az Applehöz igazol?

Tech Hírek   |   2014.05.19 - 05:26   |   Írta: Zoltan C   |   824

A 9to5Mac oldal számolt be róla először, hogy nem mást sikerült lencsevégre kapni csütörtökön az Apple cupertinói főhadiszállásán, mint a sztár kosárlabdázót, Kobe Bryant. Állítólag még a cég dizájn gurujával, Jony Iveval is találkozott.

Képernyőfotó 2014-05-19 - 7.25.36

Miről is lehet szó? Pusztán egy szívélyes baráti látogatás, egy jó ebéddel egybekötve? Természetesen ezt az eshetőséget sem zárhatjuk ki, de mivel mi imádjuk az almás pletykákat, okvetlenül párhuzamot vonunk a között, hogy Kobe szerződésben áll a Nikeval és az óragyártó Hublotval is - az Apple pedig több mint valószínű, hogy okos fitneszkarperec/okosóra vonalon szeretne nagyot dobbantani hamarosan. A már öregecske Kobe karrierje vége felé akár tökéletes tanácsadója, szóvivője vagy akár arca lehetne az Applenek, mondjuk egy okos fitnesz karpánt reklámkampányához. Sőt, köztudott, hogy az NBA másik nagy veterán sztárja, Lebron James a Samsung arca jelenleg - a két cég pedig ott tesz be egymásnak ahol csak tud.

Érdekesség, hogy a Lenovo nem régiben szerződött le Kobeval, erre a rutinosabbak pedig joggal húzhatják a szemöldöküket. Hiszen az Apple közismerten hét lakat alatt tart mindent Cupertinoban, Bryant pedig ezek szerint mégis szabadon járt-kelt. Ki tudja, lehet hogy csak régi ismerősöknek köszönt be. A nyár után valószínűleg megtudjuk a választ.

Forrás: Cnet.com


Kommentek megjelenítése