Satechi GoRemote bluetooth iPhone vezérlő: kinek kell ez?

Tech Hírek   |   2014.05.09 - 08:37   |   Írta: H.A   |   1087

satechi-goremote-640x477

A CultofMac tegnap kifejtette a véleményét a Satechi új blueooth távirányítójáról, és már azon a cikken is lehetett érezni az ellentmondásokat, összességében pedig nagyon haszontalan “találmánynak” tűnik ez az eszköz számunkra.

Kezdjük azzal hogy miről is beszélünk: ezzel az eszközzel vezérelhetjük a telefonról a zenét, a hangerőt, a Siri-t és esetleg fotózás közben kioldónak is használhatjuk.
Nem véletlen lehet ismerős a felhozatal: erre képes gyakorlatilag a gyári iPhone füles, és az iOS rendszer szinte több távvezérlési lehetőséget nem is támogat.
Persze el tudok képzelni olyan szituációkat amikor hasznos lehet. Mivel vízálló, akár állandó jelleggel felszerelhetjük a bringánk vagy autónk kormányára, és onnan persze lényegesen könnyebb vezérelni a telefont mint egy fülhallgatóról.
Pont ezért van létjogosultsága az eszköznek, de sajnos ott lebeg az érzés hogy már rég láttunk izgalmas és hasznos Kickstarter projektet.

Ez most úgy néz ki másokat sem motivál, mivel 2500 dollár körül járnak a kiszemelt 50 ezerből, bár még a hátralévő 27 nap alatt bármi lehet.

Kickstarter link


Kommentek megjelenítése