Sirivel felszerelt Apple TV érkezhet

Tech Hírek   |   2014.04.23 - 21:22   |   Írta: H.A   |   833

AppleTV.jpg

Lehet a Microsoft nyomdokaiba lép az Apple, és az Xbox One hangvezérlését láthatjuk viszont az új Apple TV-n, a Siri formájában.

Az iOS 7.1 fejlesztői eszközei között rábukkantak, hogy új platformra érkezik a Siri. Eddig az iPhone, iPod touch és iPad modelleket az egyes, kettes szám jelezte, viszont most felbukkant egy hármas is köztük. Ez biztosan arra utal hogy új eszköz jön Sirivel, és mivel az új iPhoneokról még nincs hír, és az iPhoneok eddig is egy szám alá tartoztak, így nagy valószínűséggel az Apple TV marad, ha csak nem egy teljesen új termékről van szó. Más termékről mostanában nem esett szó, az iWatchról sincsenek hírek, de az Apple TV nemsokára frissülni fog.

Blknqg IAAA84PA

Siri vezérelt TV-ről már a Walter Isaascon által írt Steve Jobs életrajzi könyvben is olvashattunk évekkel ezelőtt. A könyv szerint ez egy eddig meg nem valósított álma volt az Apple alapítójának.A jelenlegi Apple TV eszközök nincsenek mikrofonnal ellátva, szóval biztosan új doboz érkezik ha tényleg lesz rajta Siri. Mivel rég volt frissítve, még az sem kizárt hogy rögtön június elején ki is lesz adva a WWDC alatt.


Kommentek megjelenítése