Sztájlpontkom - divatfüggőknek

Tech Hírek   |   2014.02.19 - 08:50   |   Írta: Pausch Rita   |   957

stylecom5

Olyan vagy, akit érdekel a divat és a divat világa? Na, akkor, ha még nincs meg, nagyon gyorsan le kell töltened ezt az alkalmazást az iPhone-ra vagy még jobb, ha iPad-re! (Nagyobb kijelző, nagyobb élmény!)
 
Néhány éve, amikor felkapottá vált a stylist szakma, akkor jómagam is részt vettem egy ilyen képzésen és az egyik tanárunk az Iparművészeti Egyetemről ajánlotta a style.com weboldalt. „Divatvilág alap” - mondta ő akkor és nem túlzott. A style.com eredetileg a Vogue divatmagazin online felületének indult, de ők később saját oldalt fejlesztettek, ezért a style.com megmaradt egy amolyan divat hírportálnak, majd később tulajdonosváltás nyomán már magazin formában is megjelent.
 Kepernyofoto 2014-02-19 - 9.47.11
A lényege és egyben nagy előnye, hogy a kétezres évig visszamenően az összes jó nevű tervező divatbemutatója fent van: őszi, tavaszi, férfi, női, haute couture és ready-to-wear (prêt-à-porter) kollekciók. Egyfajta divat Kánaán. Megnézheted bárkinek a kollekcióját, akié csak érdekel és akár össze is hasonlíthatod a korábbiakkal, hiszen azokat is megtalálod itt.
 
Mindez pedig már alkalmazás formájában is elérhető és így még magaddal is viheted. Az app-ot a theGuardian 2013-ban a 10 legjobb divatalkalmazás közé sorolta, de én személy szerint kikiáltom tartalmát tekintve a legjobbnak. Még akkor is, ha ahogy az lenni szokott egy picit lebutítottabb változata a weboldalnak. Nekem még jobban is tetszik, mert könnyebben megtalálható rajta minden. Értsd főleg a lényeg: a legutóbbi divatshow-kon készült fotókat, vagy akár a bemutatókról készült videókat. Kíváncsiaknak pedig partiképek a divathoz kapcsolódó After-party-k világából.
 Kepernyofoto 2014-02-19 - 9.46.34
Hátránya mindössze annyi, hogy néha szeret összeomlani, ilyenkor viszont egy érintéssel megoldódik a probléma. Reméljük, hogy a fejlesztő kiküszöböli ezt a technikai nehézséget.

A style.com ingyenes letölthető az AppStore-ból.
 
Ha ebből az app-ból nem tudod meg, hogy mi a divat, semmiből sem fogod!

HasznaltAlma.hu

P.R


Kommentek megjelenítése