2014 elején érkezhet a 12.9 inches iPad - legalábbis a pletykák szerint

Tech Hírek   |   2013.11.20 - 05:47   |   Írta: H.A   |   736

13.11.03-Airs

Mindezt kedden szellőztette meg a Korean Times, akik egy helyi (Dél-Korea) Apple beszállítótól idéztek. E szerint az országban gyártják majd az új extra nagy kijelzőket, amelyek néhány hónap múlva már a piacon is lesznek. A meg nem nevezett forrás biztosra veszi, hogy az Apple-nél jelenleg a nagyobb kijelzőjű iPad-ek a fő csapásirány, mivel minél inkább le szeretnék velük váltani a hagyományos PC által diktált formai követelményeket.

Nem ez az első eset, hogy egy még nagyobb iPad érkezését rebesgetik, sőt a konkrét 12.9 inches méret is szintén már említésre került. Ahogy arról az Appleinsider már beszámolt, a Foxconn már tesztelte is a lehetőségét egy nagyobb iPad gyártásának (http://appleinsider.com). Sőt júliusban a Wall Street Journal is említést tett arról, hogy az Apple-nél komolyan eljátszottak a nagyobb kijelzőjű iPad-ek és iPhone-ok piacra dobásának gondolatával. Ugyanezen cikk szerint, építettek is a egy 13 inches prototípus iPad-et, amely már kijelzőméretben megközelíti a MacBook Pro-t és Air-t.

13.11.03-iPad-Stack

Mindezek összhangban vannak azzal a hírrel, miszerint az Apple dolgozik valamiféle titkos produktumon, amihez már elkezdtek gyártani teljesen újdonságnak számító 17 wattos adaptereket. 17 watt túl sok lenne a mostani iPad-eknek, viszont még kevés egy MacBook-nak (http://appleinsider.com). Ez csak olaj volt a tűzre, a spekulációk szárnyat kaptak, sokan máris tudni vélik, hogy egy MacBook és iPad közti piaci rést lefedő gépet fog piacra dobni az Apple. Követve a cég névadási szokásait, jövőre akár köszönthetjük az "iPad Pro"-t.


Kommentek megjelenítése